Aktrise Ieva Florence-Vīksne: Bieži esam saņēmuši pārmetumus, ka mums klājas labi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Florence - Vīksne/ Facebook

Aktrise Ieva Florence-Vīksne jau desmit gadus ir laimīgās attiecībās ar Oskaru Vīksni, un jau divus gadus viņi ir vecāki dēlēnam Leonardam. Atklātā sarunā ar izdevumu "Ieva" aktrise pastāstīja vairāk par savu dzīvi, attiecībām, darbu. 

Aktrise nu jau ir viena no populārākajām influencerēm Latvijā, viņa bieži publisko ģimeniskus kadrus, parādot savas mīlestības pilnās attiecības ar vīru, demonstrējot aktīvo dzīvesveidu. Un izrādās, ka par to saņem pārmetumus - vai tiešām viss var būt tik labi?

"Bieži esam saņēmuši pārmetumus, ka mums klājas labi, savukārt es domāju - kāpēc gan cilvēkam nevarētu klāties labi? Mēs strādājam, rūpējamies par ģimeni, ieguldām lielu darbu,

neviens nejautā, ko tas no mums prasa," teic Ieva.

Viņa arī pastāstīja, ka šobrīd ir Dailes teātra ārštatā, "kas nozīmē, ka nestrādāju tur, bet nevarētu teikt, ka mana profesija būtu mainījusies. Jā, vienā brīdī mans hobijs - digitālā satura veidošana - pārtapa darbā. Tur ir mani stāsti, bildes, dzejoļi, arī reklāmas darbi. Un es spēju to apvienot ar bērna audzināšanu."

Vaicāta, vai grasās atgriezties teātrī uz pilnu slodzi viņa teic: "Lai atgrieztos teātri, jābūt spēkpilnai, gatavai strādāt par 100 %. Tā nav profesija, tā ir dzīve! Joprojām mīlu teātri un skatuvi, man ļoti patīk tas, ko Dailes teātrī dara Žagars un Kairišs, taču negribu sagrābties par daudz, citādi tas mani atkal novedis līdz izdegšanai."

Vairāk lasi izdevuma "Ieva" 29. marta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu