"Tas ir vīrieša sapnis." No uzticīgas sievas par brīvo attiecību piekritēju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lauris Aizupietis

Pikanto sarunu šova "Dziļi ar Džili" piektās sērijas tēma bija brīvās attiecības. Pie režisora Dž. Dž. Džilindžera viesojās Svetlana, kura ar partneri ir attiecībās vairākus gadus, taču tās nav ierasti monogāmas.

Attiecībās bez aizspriedumiem Svetlana un viņas draugs ir četrus gadus. Kad viņi satikās, katram bija sava dzīves pieredze, abi bija šķīrušies.

Pirms šīm attiecībām Svetlana 10 gadus bija laulībā. "Tas bija mans pirmais puisis un pēdējais uz desmit gadiem. Pēc tam, kad attiecības beidzās, es uzzināju, ka viņš mani krāpa. Es sapratu, ka man arī bija tādas domas. Bija vīrieši, kuri man patika, bet es nevarēju to atļauties. Es domāju - kāpēc? Viņš tak varēja!" par to, kas izmainīja viņas izpratni par attiecībām, stāsta Svetlana.

Viņa neuzskata, ka tieksme pēc brīvām attiecībām ir traumas rezultāts. "Es jau pašā sākumā zināju, ka esmu biseksuāla, jau pubertātes periodā sapratu, ka man patīk arī sievietes. Es uzskatu, ka sievietes vispār ir kaut kas dievišķīgs. Tādas domas, ka tā ir mana trauma, man nebija."

Pēc laulības iziršanas sieviete meklēja tādu partneri, ar kuru kopā varētu būt brīva. "Iešu es ar kādu citu pārgulēt vai neiešu, to gan es nezināju, bet gribēju būt brīva un runāt par to, kas mani interesē, kas man patīk. Ja man patīk meitenes, tātad būs man meitene." 

Tagadējais partneris, kurš bija pirmais vīrietis, ar kuru Svetlana atkal nonāca attiecībās, šādam modelim uzreiz piekrita. "Tas ir vīrieša sapnis." Arī Svetlanas draugs vēlējies, lai attiecībās valda brīvība.

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu