Olga Kambala kā slavenība arī Brazīlijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Olga Kambala/ Facebook

Olga un Kaspars Kambalas nesen baudīja novēlotu medusmēnesi Brazīlijā. Kaspars tur palika mazliet ilgāk, kārtojot darba darīšanas, tikmēr Olga izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja iespaidus par krāšņo valsti.

Viena no lietām, kas Olgu ļoti pārsteidza, ir cilvēku brīvdomība. "Jau iebraucot Riodežaneiro, man bija kultūršoks - cilvēki pa ielām staigā peldkostīmos. Pie mums ir tā - ja uzvelc minisvārkus, tevi par to vien var nosodīt, bet tur sievietes pa ielu brīvi staigā stringos (sieviešu apakšveļa). Tur valda liela brīvība.

Vari atļauties būt tāds, kāds gribi, un nejusties vainīgs," saka Olga, kurai patīk ģērbties pikanti.

Latvijā Olgu un Kasparu zina teju visi, un viņu dzīve tiek rādīta TV ekrānos jau labu laiku. Kā izrādās, arī Brazīlijā pāris izcēlās uz citu fona. 

"Daudzi mums jautāja: "Drīkst ar jums nobildēties?" Rīgā jau cilvēki zina, kas esam, bet tur, Brazīlijā, kur neviens mūs nepazīst, tas šķita ļoti dīvaini," stāsta Olga.

Viņai ir arī versija, kāpēc Kambalas tik ļoti  piesaistījuši apkārtējo uzmanību: "Droši vien tāpēc, ka ļoti atšķiramies no brazīliešiem, esam gari, es 180, bet vīrs 205 centimetrus garš. Turklāt esmu blonda. Es droši vien arī uz tādiem atskatītos."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 28. marta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu