Šmitam viens precīzs tālmetiens "Žalgiris" uzvarā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: Lino Žemgulio

Latvijas basketbolists Rolands Šmits trešdien ULEB Eirolīgas 31. kārtas spēlē realizēja vienu tālmetienu un palīdzēja Kauņas "Žalgiris" vienībai izcīnīt uzvaru.

"Žalgiris" savā laukumā ar rezultātu 79:70 (28:19, 20:22, 17:12, 14:17) guva panākumu pār "Monaco", revanšējoties par zaudējumu abu komandu pirmajā tikšanās reizē šajā sezonā.

Šmits laukumā devās sākumsastāvā un kopā spēlēja 15 minūtes un trīs sekundes, kuru laikā grozā meta vienu no trijiem tālmetieniem. Viņš arī divas reizes rezultatīvi piespēlēja, pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja četras piezīmes, izprovocēja vienu pretinieku sodu un noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu -3.

Mājinieku panākumu sekmēja Igns Brazdeiķis, kurš izcēlās ar 22 punktiem un piecām atlēkušajām bumbām, bet desmit punktus pievienoja Arns Butkevičs un Laurīns Birutis.

Viesu komandā rezultatīvākie ar 13 punktiem bija Donāts Motejūns un Džordans Loids.

"Žalgiris" ar 16 uzvarām 31 mačā ierindojas devītajā pozīcijā, kamēr "Monaco" ar bilanci 20-11 atrodas ceturtajā vietā. Līdz regulārā turnīra beigām palikušas trīs spēles.

Arī šajā sezonā Eirolīgā spēlē 18 komandas, kuras aizvada divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas finālčetrinieka turnīrs no 19. līdz 21.maijam norisināsies "Žalgiris" mājvietā Kauņā.

Iepriekšējā sezonā par čempioni tika kronēta Stambulas "Anadolu Efes", kas finālcīņā Belgradā ar 58:57 uzveica Madrides "Real", turnīrā uzvarot otro sezonu pēc kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu