VIDEO ⟩ Jurjānei lielisks sniegums un uzvaras grozs Turcijas čempionāta mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aija Jurjāne
Aija Jurjāne Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas basketboliste Aija Jurjāne ceturtdien Turcijas līgas regulārā čempionāta pēdējā spēlē izcēlās ar "double-double" un uzvaras grozu, sekmējot viņas un Ievas Pulveres pārstāvētās Stambulas "Galatasaray" komandas panākumu.

Stambulas basketbolistes viesos ar rezultātu 64:62 (9:19, 18:15, 21:21, 16:7) guva virsroku pār Ajdinas "Nesibe".

Jurjāne šajā mačā izcēlās ar 15 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām, kā arī septiņas sekundes pirms pamatlaika beigām, realizējot divus soda metienus, panāca 64:62.

Laukumā pavadītajās 32 minūtēs un 29 sekundēs Jurjāne realizēja divus no astoņiem divpunktu metieniem, trīs no četriem tālmetieniem un divus no četriem soda metieniem. Viņas kontā bija arī divas rezultatīvas piespēles, viens bloķēts metiens, četras kļūdas, četras piezīmes, negatīvs +/- rādītājs (-1) un 17 efektivitātes koeficienta punkti.

Pulvere 34 minūšu un 33 sekunžu laikā guva piecus punktus, realizējot vienu no diviem divpunktu metieniem un tālmetieniem. Tāpat viņa izcīnīja deviņas bumbas zem groziem, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas, pieļāva trīs kļūdas, vienreiz pārkāpa noteikumus, tika pie negatīva +/- rādītāja (-5) un 14 efektivitātes koeficienta punktiem.

Jurjāne bija rezultatīvākā uzvarētāju rindās, abām latvietēm kļūstot par mača produktīvākajām spēlētājām.

Latviešu pārstāvētā vienība ar 20 uzvarām 26 mačos turnīra tabulā ieņēma trešo vietu. Pret Ajdinas vienību "Galatasaray" sestdien sāks izslēgšanas turnīru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu