"Ērkšķu" dalībniece Alīna lūdz ziedot naudu kuņģa samazināšanas operācijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes, Foto no personīgā arhīva

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrās sezonas dalībniece Alīna Jorova sociālajos tīklos publiskojusi aicinājumu ziedot naudu, lai veiktu bariatriju jeb kuņģa samazināšanas operāciju.

Aicinājumā viņa raksta: "Esmu 31 gadus jauna trīs burvīgu bērnu mamma. Šobrīd mans svars ir 155 kg, tas nav tikai kosmētisks defekts, liekais svars būtiski traucē man pilnvērtīgi dzīvot, pavadīt laiku ar saviem bērniem, doties pastaigās. Liekā svara dēļ man ir problemātiski pildīt ikdienas darbus, es ātri nogurstu. Man ir bail, un nevēlos, lai mani bērni uzaug un pavada savu bērnību bez manis.

Bērnus es audzinu viena, tādēļ šobrīd nav lieku naudas līdzekļu, lai veiktu bariatrijas operāciju. Es zinu, ka šī operācija ir tas, kas man var palīdzēt atgūt dzīvesprieku un dzīves kvalitāti. Dot iespēju pavadīt vairāk kvalitatīvu laiku ar saviem bērniem.

Viņa raksta - lai veiktu bariatrijas operāciju, nepieciešami 4200 eiro. Viņai sapņa realizācijai trūkst 3750 eiro.

Alīnu plašāka publika iepazina pēc dalības sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz..." Šovā viņa ienāca kā vientuļā māmiņa, kura vēlējās tikt galā ar azartspēļu atkarību un sapņoja par vīrieti, kurš būtu viņas cienīgs.

Pēc projekta izskanēja ziņas, ka viņa apprecējusies vēlreiz, taču nu atkal ir vientuļā māmiņa. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu