Yana Bruk ar "Mīla kemperī" iepazīto Dāvidu plāno kopīgu nākotni (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Mīla kemperī"

Viens no karstākajiem pāriem šovā "Mīla kemperī" ir digitālā satura veidotāja Jana Bruka (Yana Bruk) un izbijušais armijnieks Dāvids Krūmiņš. Jaunākajā šova sērijā viņi uzvarēja pāru uzdevumā un laimēja ekskluzīvu iespēju doties randiņā uz Venēciju. Esot romantiskajā pilsētā, pāris nolemj attiecībās spert nākamo soli – Dāvids Janai piedāvā atslēgas no sava dzīvokļa.

"Tā kā mēs runājām par kopā dzīvošanu, lai tu nedomā, ka tas viss ir tikai joks, es esmu izvīlējis sava dzīvokļa atslēgas tev," slīdot pa Venēcijas kanāliem, Dāvids savai mīļotajai pasniedz atslēgu. Meitene sākumā domā, ka tas ir tikai joks, bet puisis ar pārliecību atzīstas, ka tās ir īstas atslēgas un ir gatavs sākt kopdzīvi ar Janu.

"Dzīve ir īsa un es neredzu ne mazāko iemeslu neriskēt un neiet uz visiem 100 procentiem," teic Dāvids.

Pāris apsprieda arī to, ar kādām problēmām abi varētu saskarties. Jana minēja, ka problēmas varētu sagādāt erotiskās fotosesijas, kurās viņa piedalās visai bieži, savukārt Dāvids minēja, ka viņš reizēm dzīvo kā rokstāru, pazūdot pat uz nedēļu. Jana uzskata, ka tā gan nav problēma, jo abi var aizlaisties kopā.

Šajā pašā epizodē pāris viens otram atzinās mīlestībā.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu