Vidzemes Augstskolas rektore ar 900 eiro stipendiju atbalsta inovāciju programmas studentus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vidzemes Augstskola
Vidzemes Augstskola Foto: Publicitātes foto

Vidzemes Augstskolas rektore Agnese Dāvidsone ar 900 eiro stipendiju atbalsta Vidzemes inovāciju programmas studentus, informēja Valmieras Attīstības aģentūras pārstāve Līga Vilcāne.

Rektore uzsver, ka ar stipendiju viņa atbalsta mērķtiecību un motivāciju, vēlmi paveikt vairāk nekā tikai studiju programmas apguvei nepieciešamo minimumu. Tāpat ar stipendiju viņa pauž atbalstu un novērtējumu jauniešiem, kuri vēlas būt konkurētspējīgāki darba tirgū un jau mācību laikā aktīvi veido sevi kā personību.

Stiprināt jauniešos uzņēmēju un pārmaiņu ieviesēju garu, sniedzot atbalstu viņu mērķu un vīziju īstenošanā, iedrošināt pārvarēt bailes un spert soli nezināmajā, saņemt drosmi un dot iespēju arī kļūdīties, no kļūdām mācoties, tāda ir "Vidzemes inovāciju programma studentiem" pievienotā vērtība.

Programmas otrā cikla dalībnieki, kopskaitā 59 studējošie, ik dienas strādā pie astoņu uzņēmumu sniegtajiem izaicinājumiem un astoņām savām biznesa idejām.

Programmas divu ciklu laikā projekta komandai ir izdevies veicināt ciešāku sadarbību starp Vidzemes Augstskolu, uzņēmējiem un pašvaldībām, attīstot kopējo reģiona izaugsmi. Programma novērtēta, kā efektīvs instruments inovāciju jomas attīstīšanai un sadarbības veidošanai, ko ar savu iesaisti vai līdzfinansējumu apliecinājuši jau vairāk nekā 30 sadarbības partneri - Latvijas uzņēmumi un organizācijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu