"Liksim viņu mierā." Bijušais FIA boss par Mihaelu Šūmaheru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Žans Tods un Mihaels Šūmahers
Žans Tods un Mihaels Šūmahers Foto: AP/Scanpix

Bijušais Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA), kā arī Pirmās formulas (F-1) komandas "Ferrari" vadītājs Žans Tods sarunā ar itāļu laikrakstu "Corriere della Sera" izteicies par savu ilggadējo draugu Mihaelu Šūmaheru.

Kā zināms, Šūmahers 2013. gada izskaņā cieta slēpošanas negadījumā, kā rezultātā viņš ilgu laiku atradās komā, bet šobrīd turpina rehabilitācijas procesu savas ģimenes mājā Ženēvā.

Šo gadu laikā informācijas par Šūmahera veselības stāvokli ir bijis ļoti maz, jo leģendārā pilota tuvinieki, it sevišķi sieva Korina, piekopj ļoti striktu privātuma politiku, tikai retajam atļaujot apciemot Šūmaheru.

Viens no šiem cilvēkiem ir Šūmahera bijušais boss "Ferrari" rindās un ilggadējais draugs Žans Tods. Ir izskanējušas ziņas par dažādiem mēģinājumiem noskaidrot informāciju par Šūmahera veselības stāvokli, bet Tods aicina apkārtējos tomēr cienīt bijušā pilota ģimeni.

"Liksim viņu mierā. Mēs cienām Korinas un viņas bērnu vēlmes, bet apzināmies, ka kritienam bija sekas," sacījis Tods.

Gadu gaitā publiskajā telpā izskanējušas dažādas versijas par Šūmahera veselības stāvokli. Tods gan norāda, ka pieņēmumiem par viņa drauga veselības stāvokli nevajadzētu ticēt.

"Tie, kuri saka, ka kaut ko zina [par Šūmahera veselības stāvokli], nezina neko. Es allaž viņu apciemoju, Viņš un viņa ģimene ir arī mana ģimene," norādījis Tods.

Iepriekš Tods ir atklājis, ka kopā ar savu bijušo cīņu biedru skatoties F-1 sacīkstes. Savukārt cita Šūmahera bijušā priekšnieka Flavio Briatores bijusī sieva ir izteikusies, ka leģendārais pilots komunicējot tikai ar acīm.

Savas karjeras laikā Šūmahers ir kļuvis par septiņkārtēju F-1 čempionu, kā arī viņam pieder vairāki šā sporta rekordi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu