VIDEO Ziepniekkalnā skolēnu vecāki ceļ trauksmi par aizdomīgu auto, kas stāv pie skolas ieejas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Aizvadītajā piektdienā Ziepniekkalnā vairāki vietējās skolas bērnu vecāki bija ievērojuši automašīnu, kas stundām ilgi uzturējās pie skolas ieejas. Daži cilvēki apgalvo, ka esot manījuši svešus vīriešus, kuri uzrunā skolēnus, ziņo raidījums "Degpunktā". 

Ziepniekkalna iemītnieki vietnē "Facebook" pirms pāris dienām ziņoja par diviem vīriešiem, kuri pārvietojas ar tumšas krāsas mikroautobusu un piedāvā skolēniem konfektes.

"Labdien! Gar skolu Īslīces ielā brauc automašīna un aicina bērnus tajā iekāpt. Bērnu vecāki, esiet modri!" teikts paziņojumā.

"Viņi kaut kādas piecas minūtes pastāvēja, apgriezās un aizbrauca prom. Stundas vēl nebija beigušās, un bērnu attiecīgi arī tur nebija," stāsta Ziepniekkalna iemītniece.

Tika informēti arī likumsargi, kas uz adresi nekavējoties izsūtīja ekipāžu. Likumsargi tagad Īslīces ielā patrulēs krietni biežāk, ziņo raidījums.

Pāris stundas vēlāk policisti saņēma vēl vienu zvanu par līdzīgu novērojumu. Kāds tēvs arī ievērojis svešiniekus pie Ziepniekkalna vidusskolas.

Ņemot vērā, ka neviens no ziņotājiem pats savām acīm nav redzējis vīriešus, kas uzrunā skolēnus, iesnieguma policijā nav.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu