"Es varēju palikt bez balss." Aktrise Ieva Florence-Vīksne atklāti par iemesliem, kāpēc pameta Dailes teātri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aktrise un influencere Ieva Florence-Vīksne 2020. gadā aizgāja no Dailes teātra, lēmumu pamatojot ar izdegšanu. Intervijā žurnālam "Ieva" aktrise atklāj, ka tas nebūt nebija vienīgas iemesls. 

Kā intervijā atklāj Florence-Vīksne, viņa šobrīd ir Dailes teātra ārštatā, kas nozīmē, ka nestrādā tur, bet nevarētu teikt, ka viņas profesija būtu mainījusies. "Jā, vienā brīdī mans hobijs - digitālā satura veidošana - pārtapa darbā. Tur ir mani stāsti, bildes, dzejoļi, arī reklāmas darbi. Un es spēju to apvienot ar bērna audzināšanu," saka Florence-Vīksne.

Kā zināms, Florences-Vīksnes aiziešana no teātra sakrita ar vadības maiņu. Vaicāta, vai izdegšana bija vienīgais iemesls, aktrise saka: "Bija izdegšana un daudz kas cits, tas viss atsaucās uz manu veselību, konkrētāk - balsi.

Es varēju palikt bez balss.

Tobrīd sākās jaunie iestudējumi, kuros man jau pirms gada bija iedalītas lomas, un, lai gan iepriekš Džilindžers man bija nācis pretī, samazinot slodzi, ar to nepietika.

Tas bija ļoti smags lēmums.

Taču ārsti, kurus apmeklēju, teica, ka man ir jāmaina dzīvesveids, ka nevaru tā turpināt un vismaz pusgadu balsij ir nepieciešams stingrs miera režīms. Nekad dzīvē nevarēju iedomāties, ka saskaršos ar šādām problēmām."

Viņa uzsver - lai atgrieztos teātrī, jābūt spēkpilnai, gatavai strādāt par 100%. "Tā nav profesija, tā ir dzīve! Joprojām mīlu teātri un skatuvi, man ļoti patīk tas, ko Dailes teātri dara Žagars un Kairišs, taču negribu sagrābties par daudz, citādi tas mani atkal novedis līdz izdegšanai," tā Florence-Vīksne.

Pilnu interviju ar aktrisi lasi žurnāla "Ieva" 29. marta numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu