"Esmu kā klauns savā realitātes šovā." Olga Kambala atklāti par slavas neglīto pusi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Olga Kambala
Olga Kambala Foto: Jānis Škapars/TVNET

Viena no apspriestākajām Latvijas slavenībām ir Olga Kambala, kuras dzīve jau labu laiku tiek rādīta televīzijā. Intervijā žurnālam "Lilita" Olga atklāti pastāsta par izaicinājumiem, sāpēm un slavas neglīto pusi. 

Olgas Kambalas gaitas tiek atspoguļotas pašmāju realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra", kas ir milzīgs izaicinājums reālajai dzīvei. Un kā ar aisberga neredzamo daļu? 

"Es par to visu laiku domāju - par to, ka esmu kā klauns savā realitātes šovā. Bet - esmu šovā. Mums ir līgums un nosacījumi. Mans honorārs visu laiku aug, tomēr spriedze ir milzīga.

Reizēm es to spriedzi nevaru izturēt, raudu, vēlos aiziet no šova. Bet mani arī sargā un nāk pretī. Šeit es arī varu izpausties emocionāli - teikt, ko domāju, strīdēties pretī.

Gribētu, lai cilvēki saprot, ka tas viss ir šovs. Bizness.

Reizēm ir tā, ka, šķiet, apkārtējie neatšķir, kas ir realitāte, bet kas - televīzijas produkts, radīts izklaidei. Tā rodas mīts, ka esmu divdesmitgadīga muļķīte. Patiesībā esmu trīs meitu mamma, pieaugusi sieviete. Dzīve un šovs ir divas dažādas lietas."

Olga atzīstas, ka viņu sāpina apkārtējo attieksme: "Es arī esmu tikai cilvēks. Arī man ir dvēsele. Protams, dzīves pieredze ir izaudzējusi bruņas, bet... Pēdējais gads emocionāli bija briesmīgs. Varu tikai pateikt lielu paldies savam vīram un ģimenei, ka joprojām esmu te.

Daudzi bērnībā sapņojam reiz būt slaveni, bet nezinām, cik tā patiesībā ir smaga nasta. Slavai, atpazīstamībai vienmēr ir divas puses, un tā otra brīžiem ir neizturama."

Pilnu interviju lasiet žurnāla "Lilita" aprīļa numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu