Influencere Yana Bruk atzīstas mīlestībā šovā "Mīla kemperī" iepazītajam Dāvidam

Apollo.lv
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Mīla kemperī"

Šobrīd TV ekrānos var sekot līdzi pērnā gada jauniešu vasaras piedzīvojumam mīlestības un pikantēriju šovā "Mīla kemperī", kur viena no dalībniecēm ir provokatīvā influencere Jana Bruka (Yana Bruk). Šovā izskanējušu pirmie strīdi, kaislības un maģiskie vārdi - es tevi mīlu!

Ceļā uz saulaino Grieķiju dalībnieku galvenais uzdevums ir atrast pāri un iemīlēties; kuriem šis uzdevums būs par grūtu, tiks izbalsoti. Jau iepriekš tika vēstīts, ka meiteņu nežēlastībā kritis dziedošais policists Nikolajs Puzikovs, kurš šovā sievu tā arī neatrada, turpretī par noturīgāko pāri tiek dēvēta digitālās satura veidotājas Janas Brukas (Yana Bruk) un armijnieka Dāvida savienība. 

Pēdējā sērijā mīlnieki uzvarēja pāru uzdevumā un laimēja ekskluzīvu iespēju doties randiņā uz Venēciju. Esot romantiskajā pilsētā, pāris nolēma attiecībās spert nākamo soli – Dāvids Janai piedāvāja atslēgas no sava dzīvokļa, un notika ne tikai tas.

@davidskruminss ir brīži kad laiks apstājas... #mīlakemperī ♬ original sound - Dāvids Krūmiņš

Starp abiem notika mīlestības pilns brīdis - viņi viens otram kameru priekšā izteica maģiskos vārdus: "Es tevi mīlu!" Abi par notikušo bija tik aizkustināti, ka Dāvids, nespēdams noslēpt emocijas, savas sajūtas izkliedza skaļi kādā Venēcijas kafejnīcā, to dzirdot apkārt esošajiem.

Jana pat neslēpa - ja Dāvids viņu tajā brīdī bildinātu, viņa teiktu: "Jā!"

Nav gan zināms, vai pāris arī pēc šova ir kopā, taču Dāvids ik pa laikam vietnē "TikTok" publisko dažādus video no vasaras piedzīvojuma, kur visai bieži parādās arī Jana. 

@davidskruminss #mīlakemperī ♬ original sound - Dāvids Krūmiņš

Vairāk skaties 1188.lv!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu