"Summer Sound 2023" papildina mākslinieku programmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Noslēdzies mūzikas festivāls "Summer Sound"
Noslēdzies mūzikas festivāls "Summer Sound" Foto: Foto: Lauris Vīksne

Liepājas pludmalē notiekošais festivāls "Summer Sound" papildina šī gada programmu ar jauniem māksliniekiem: Vācijas deju mūzikas karali Felix Jaehn, Ukrainas muzikālo sensāciju Kalush Orchestra un vēl daudziem citiem.

4. un 5. augustā Liepājas pludmalē notiks jau vienpadsmitais "Summer Sound" festivāls, kas aizvadītajā gadā pulcēja rekordlielu apmeklētāju skaitu, divās dienās savu vasaras karstāko piedzīvojumu izbaudīja vairāk nekā 40 tūkstoši cilvēku. Arī šogad festivāla rīkotāji ir sagatavojuši plašu un eklektiski piesātinātu programmu.

Jau iepriekš izziņoto mūziķu klāstu papildina Vācijas deju mūzikas producents un Dj – Felix Jaehn, kurš savu pirmo Eiropas hitu radīja 2015. gadā, bet starptautisku atpazīstamību ieguva ar remiksu OMI dziesmai "Cheerleader", bet vēlāk singls "Ain’t Nobody" kļuva par hitu 36 valtīs.

Ukrainas sensācija, hip-hop grupa Kalush Orchestra atnesa savai valstij pārliecinošu uzvaru Eirovīzijas konkursā ar dziesmu “Stefania” un turpina aktīvu darbību gan muzikāli, gan atgādinot par palīdzības nepieciešamību kara postītajai Ukrainai.

Pie jaunpienācējiem festivāla programmā pieskaitāmi zviedru grandž/metāla kolektīvs Revive un igauņu alternatīvā rokgrupa Sibil Vane, kā arī pašmāju mūziķi – Pūķa gars un reperis PCK 97.

Līdz šim izziņotie festivāla "Summer Sound 23" mākslinieki: MEDUZA (IT); Alle Farben (DE), GUSTAVO, NOËP (EE), Ewert And The Two Dragons (EE); SKYFORGER, LABVĒLĪGAIS TIPS, Būū, Sudden Lights, Pienvedēja Piedzīvojumi, Singapūras Satīns, ZEĻĢIS, Ozols, rolands če, Pirmais Kurss, Dzelzs Vilks, Prusax, Wiesulis, Mauku Sencis/ Grandmasters Neons, Gapoljeri, Fēlikss Ķiģelis, Lapsene, Čipsis un Dullais, Nikotīņi, Indygo, Finķis & PRAGAII, ZARI, Reinis Jaunais un Daniele Mammarella (IT), Toms Grēviņš, Leon Somov (LT), Planeta Polar (LT), Shishi (LT), Lucid Kidd (LT), Antikvariniai Kašpirovskio Dantys (LT), IVA (BG), Girl Scout (SE),The Boo Boo Bama Orchestra (SE) un vēl daudzi citi.

Uzzināt pilnu, līdz šim izziņoto festivāla programmu un citus jaunumus var šeit.

Tuvojoties festivālam notiks vairāki ieskaņas pasākumi, no kuriem pirmais būs jau 22. aprīlī Liepājas naktsklubā "Cukurfabrik" ar dažādām festivāla gaisotnes aktivitātēm, kā arī par atpūtu līdz rīta gaismai rūpēsies labākie pašmāju Dj. Nākamais ieskaņas pasākums notiks 27. maijā izklaides un futbola hallē "Playoff Arena", kas būs Labdarības futbola zibens turnīrs, tā ietvaros uz skatuves kāps rolands če, Ozols, Pienvedēja Piedzīvojumi, Dzelzs Vilks, Lapsene, Pirmais Kurss, Gapoljeri, Nikotīņi, Indygo, DJ Magnuss Eriņš un citi. Ienākumi no biļetēm pilnā apmērā tiks novirzīti "Music Saves UA" tūlītējas humanitārās palīdzības nodrošināšanai Ukrainas iedzīvotājiem, kuriem tā ir visvairāk nepieciešama.

Biļetes uz šī gada festivālu "Summer Sound" šobrīd, līdz 24. aprīlim, var iegādāties par zemāku cenu: divu dienu biļete - 65 eiro.

Foto: "Summer Sound 2022" atskats

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu