Dzintaru koncertzālē uzstāsies slavenais krievu komiķis Aleksandrs Ņezlobins

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: nezlobinofficial/ Shutterstock

Šī gada 12. jūlijā Dzintaru koncertzālē notiks Aleksandra Ņezlobina humora vakars. Slavenais komiķis piedāvās jaunu programmu "Ņezlobins un draugi". 

Stāvizrādes skatītājus gaida pārsteigums - kopā ar Aleksandru uz skatuves kāps populāri komiķi, kuru vārdi pagaidām netiek izpausti.

Aleksandrs Ņezlobins ir stand-up komiķis, aktieris, televīzijas raidījumu vadītājs, kinorežisors un scenārists, producents, dīdžejs, humorists un kādreizējais "Comedy Club" dalībnieks. Viņš ir piedalījies daudzos komēdiju projektos televīzijā. Aleksandrs Ņezlobins ir ļoti populārs - starptautiskā pētījumu grupa "TNS Gallup Media" ir iekļāvusi viņu 50 visvairāk dievināto publisko personu sarakstā.

"Es domāju, ka estrādes komiķa galvenais uzdevums ir caur sevi pastāstīt skatītājiem par viņiem pašiem. Vēl ir svarīga ironiska attieksme pret sevi," atzīst Aleksandrs Ņezlobins.

Monologos Aleksandrs ar smalku ironiju runā par jaunietēm, starppersonu attiecībām, vīriešu un sieviešu konfliktiem, alkohola lietošanu, muļķīgiem jautājumiem, skolas gadiem un izklaides nozari. Galveno uzmanību humorists pievērš stereotipiem un šabloniem ļaužu uzvedībā.

Ikvienam pazīstamie un tuvie temati noteikti gūs skatītāju atsaucību, un vakars Jūrmalā, kas pavadīts slavenā estrādes komiķa sabiedrībā, dāvās labu garastāvokli un sirsnīgu smaidu.

Biļetes var iegādāties visās "Biļešu servisa" kasēs un interneta vietnē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu