VIDEO Vīrietis "Facebook" par 50 dolāriem nopircis krēslu, kas patiesībā ir veselu bagātību vērts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Februārī 33 gadus vecais ASV iedzīvotājs Džastins Millers samaksāja 50 dolāru par krēslu, ko viņš atrada sociālo tīklu vietnē "Facebook". Tiek lēsts, ka mēbeles vērtība ir ap 50 000 ASV dolāru, vēsta medijs "Insider".

@miztermiller Can’t believe I just found this amazing designer chair on Facebook Marketplace for $50! Could be worth $100,000 🙃 #homedecor #interiordesign #diy #homerenovation #thrifted #vintage #thrifthaul #facebookmarketplace #antiques ♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

Millers medijam pastāstīja, ka viņš katru dienu pavadīja vairākas stundas, pētot "Facebook" tirgošanas platformā dažādas mēbeles, palīdzot draugam remontēt māju.

Pamanot šo grandiozo krēslu, viņš nodomāja, ka tā unikālā forma varētu būt kaut kas ļoti vērtīgs. Viņš vietnē "Google" meklēja līdzīgus krēslus un konstatēja, ka tie ir gana dārgi.

Cerot, ka pārdevēja nepārdos krēslu kādam citam, Millers devās no Losandželosas uz pārdevējas māju un krēslu nopirka.

13. februārī Millers pastāstīja par šo pieredzi saviem "TikTok" sekotājiem. Videoklips plaši izplatījās.

Līdzīgas mēbeles patiesā vērtība ir no 9600 ASV dolāru līdz 223 000 dolāru par krēslu pāri. Taču Millers pēc skatītāju pamudinājuma sazinājies ar izsoļu namiem. Kāds no tiem piekrita izsolīt Millera iegādāto krēslu.

Pašlaik tiek lēsts, ka Millera krēsls maksās 30 000 līdz 50 000 ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu