"Tajā bija kaut kas romantisks un skaists." Rūta Dvinska par dienesta romānu, kas izrādījās laimīgā loze

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Sarunu šovā "Zilonis studijā" viesojās TV3 laika ziņu vadītāja Rūta Dvinska, daloties pieredzē par savu dienesta romānu, kas izrādījies ļoti veiksmīgs.

Rūta ar vīru TV3 sporta žurnālistu Kasparu Dvinski iepazinās darbā.

Rūtas un Kaspara dienesta romāns sākās kā daudzi citi – neviļus. "Mēs ārkārtīgi daudz laika pavadām darbā, un mūsu gadījumā tas bija tieši tā. Kaspars tajā brīdī strādāja par montāžas inženieri, proti, montēja ziņu sižetus, es savukārt tos filmēju, un man pie viņa bija jādodas tos montēt, un tad mēs kaut kā "samontējāmies".

Es neteiktu, ka tas aizsākās darba telpās. Mēs netīšām satikāmies kādā izklaides vietā Vecrīgā, un

tad tikšanās darbā sāka kļūt mazliet biklākas un kautrākas," stāsta Dvinska.

Rūta uzsver – viņa ir pateicīga, ka šis dienesta romāns ir rezultējies ne tikai ar divām burvīgām meitām, bet arī veiksmīgu karjeru.

"Mēs gan pusgadu vai mazliet ilgāk to ļoti slēpām. Iemesli bija dažādi, bet tā sajūta bija baigi forša! Ka mēs esam divi vien, varbūt ar tādiem ļoti īpašiem izņēmumiem kolēģu vidū, kas ir tuvākie draugi, kuri to zina. Braucieni liftos, kad kāds cits kolēģis iekāpj kopā ar mums… Tajā bija kaut kas romantisks un skaists.

Nejaušās tikšanās pie kafijas automāta, kad beigās izrādījās, ka mans vīrs nemaz kafiju nedzer, bet dienā nāca piecas reizes pie kafijas aparāta, jo tas bija viduspunkts, kur mēs darba vietā satikāmies. Tas bija ļoti foršs laiks," atminas Rūta.

Lai gan Rūtai ir sajūta, ka vārdu salikumam dienesta romāns nāk līdzi negatīva pieskaņa, nekā tāda nav bijis, kad kolēģi uzzināja par viņas un Kaspara uzplaukušajām attiecībām. "Gluži pretēji - uzzinot ārkārtīgi priecājās, bija pārsteigti. Nosodījuma nebija."

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu