Grima māksliniece Dita Grauda saņem galveno balvu no pasaulē vadošā kosmētikas zīmola "Lancome"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Aprīļa sākumā Parīzē norisinājās pasaulē vadošā kosmētikas zīmola "Lancome" ikgadējais starptautiskais grima mākslinieku seminārs, pulcējot grima māksliniekus no visas pasaules. Seminārā piedalījās arī "Lancome" make-up māksliniece Baltijas valstīs Dita Grauda, iegūstot galveno balvu. 

2017. gadā, pamanot Ditas talantu un profesionalitāti, pasaulē vadošais kosmētikas zīmols "Lancome: uzaicināja viņu kļūt par starptautisko grima mākslinieci Baltijas valstīs. Lai saliedētu un izglītotu savus grima māksliniekus, katru gadu "Lancome" organizē nedēļu garu semināru, kuros piedalās arī Dita.

Foto: publicitātes

Viņa bijusi seminārā Dienvidkorejā, Ņujorkā un Losandželosā. Pēc trīs gadu pārtraukuma saistībā ar Covid-19 izplatību šogad aprīļa sākumā seminārs notika "Lancome" dzimtenē Francijā, Parīzē, kur bija iespēja apmeklēt zīmola veikalus, laboratoriju, piedalīties meistarklasēs un strādāt kopā ar citiem grima māksliniekiem no visas pasaules.

Semināra noslēgumā "Lancome" apbalvo aizvadītā gada labākos māksliniekus, pasniedzot savu augstāko novērtējumu - Sudraba un Zelta otu. Pirms diviem gadiem Dita saņēma Sudraba otu. Apbalvojums tika nogādāts pa pastu, jo klātienes seminārs nenotika.

Šogad prestižajā, greznajā "Hotle de Crillon" viesnīcā Parīzes centrā, Ditai tika pasniegta Zelta ota, bet kolēģei no Nīderlandes - Sudraba ota.

Šis apbalvojums tiek piešķirts, cita starpā izvērtējot profesionālo darbu, attieksmi un aktivitāti sociālajos tīklos.

Foto: publicitātes

"Saņemot šo balvu, turklāt no pašas "Lancome" kreatīvās direktores, vienas no pasaulē vadošajām grima māksliniecēm - Lisas Elgriges rokām, es patiešām biju pārsteigta. Šis apbalvojums iepriekš nonāca pie "lielo" valstu māksliniekiem, piemēram, kolēģiem no Austrālijas, Krievijas, Meksikas. Kad apbalvošanas ceremonijā nosauca manu vārdu, nespēju novaldīt emocijas - sprāga prieka asaras, izjutu lielu pateicību par mana darba novērtējumu un godu saņemt šo balvu," atklāj Dita.

"Esmu ļoti laimīga, jo mans darbs ir arī mans hobijs. Saņemot Zelta otu, vēlreiz pārliecinājos, cik svarīgi ir sapņot, jo sapņi patiešām piepildās,”

ir pārliecināta Dita, "vienmēr esmu sapņojusi iedvesmot, izglītot un iedrošināt sievietes, parādot, ka tikai nedaudz ar grimu akcentējot viņu dabisko skaistumu, izvēloties piemērotas krāsas un stila apģērbu, iespējams izcelt katras skaistumu."

Dita pirmās profesionālās zināšanas grima mākslā ieguva 2007. gadā, pabeidzot grima skolu, un sāka strādāt ar dažādiem kosmētikas zīmoliem. 2011. gadā Maybelline uzaicināja Ditu Latvijā pārstāvēt šo zīmolu, kas nozīmē ikdienā strādāt un popularizēt šī zīmola produktus. Paralēli Dita guvusi pieredzi un vēl aizvien piedalās dažādos projektos Latvijas žurnālos, fotosesijās, TV šovos.

Ditas aizraušanās ir pasniegt grima apmācības, veidot sievietēm krāsu kartes, ieteikt piemērotu stilu un to visu iemūžināt fotogrāfijās. Dita ir īstenojusi arī sapni, radot savu zīmolu BE A WOMAN, WEAR A DRESS - lina kleitas.

Foto: Grima māksliniece Dita Grauda saņem pasaulē vadošā zīmola "Lancome" galveno balvu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu