Tualetes poda vāks rada vētru sociālajos tīklos. To nav iespējams "atredzēt"!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: alisonkoroly/TikTok.com/Apollo.lv kolāža

Izklausās tikpat drausmīgi, cik izskatās: pasaulē ir vismaz viens cilvēks, kurš poda vāku mazgā trauku mazgājamā mašīnā. To var redzēt kādā "TikTok" video. Kāds brīnums, ka tas sacēlis vētru sociālajos tīklos.

Video sākumā liekas, ka vīrietis demonstrē, cik ērti šo poda problemātisko daļu noņemt. Skaidrs, ka noņemt vāku, lai to kārtīgi varētu nomazgāt, ir daudz ērtāk.

Tomēr negaidīts ir klipa turpinājums, kurā redzams, ka vīrietis poda vāku ieliek trauku mazgājamā mašīnā, kurā jau ielikti daži šķīvji un krūzes.

@alisonkoroly He’s living in the year 3000 🤯 #lifehack #viralreels #viralreel #comedy #newtricks #funnyvideos #lifehacks ♬ original sound - alisonkoroly

Mazgāt tualetes poda sastāvdaļu trauku mazgājamā mašīnā? Nopietni?

Pēc komentāriem spriežot, tas liekas par traku pat ļoti daudz ko redzējušajiem un pieredzējušajiem "TikTok" lietotājiem.

"Es nekad nepirkšu lietotu trauku mazgājamo mašīnu," raksta kāds "Tik Tok" lietotājs.

"Tagad es nespēšu ēst pie cilvēkiem, kuriem mājās ir trauku mazgājamā mašīna," secina kāds cits komentētājs.

"Jā, un es mazgāju galda piederumus tualetes podā," ironiski piebilst kāda sieviete dīvainā video komentāru sadaļā.

Video autore, dīvainā tualetes poda mazgāšanas metodes izgudrotāja sieva, komentējusi, ka šis vīrietis dzīvo 3000. gadā, vārdu sakot, nākotnē. Jā, var jau būt, ka mēs visi esam iestrēguši pagātnē, bet jautājums – vai kādam vajadzīga nākotne, kur tualetes podus mazgā kopā ar krūzēm un karotītēm?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu