VIDEO Bija stiprā alkohola reibumā. Sieviete izplata nepatiesu ziņu par mirušu jaunieti tramvajā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Līga Gredzena/LETA

Kāda sieviete aizvadītajā nedēļā sociālajos tīklos publicēja ziņu par it kā tramvajā mirušu puisi. Sieviete norādīja, ka "Rīgas sabiedriskā transporta" šoferis esot izturējies pretlikumīgi un cietsirdīgi, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kāds pasažieris it kā esot saļimis uz grīdas un nomiris, taču vadītājs turējās pie dienas maršruta un neapstādināja tramvaju.

"Vadītājs izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību un turpināja braukt. Tramvajs devās Juglas virzienā. Jaunietis ar ģitāru gulēja ar seju pret zemi, jau miris, taču viņš palīdzību nesaņēma vismaz trīsdesmit minūtes. Tramvaja pasažieri līķim kāpa pāri, lai paspētu izkāpt pieturā un paspētu uz savu darbavietu.

Kad puisim kļuva slikti, tramvajs atradās netālu no ārstniecības iestādes. Tās pāris minūtes varēja būt kritiskas, lai izglābtu dzīvību.

Tā vietā līķis klusiņām riņķoja pa pilsētu," sieviete rakstīja sociālajā tīklā "Facebook". 

Ziņas autore esot publicējusi savas draudzenes stāstīto, lai gan pati notikušajam nebija lieciniece. "Rīgas satiksmes" pārstāve skaidro, ka sabiedriskā transporta vadītāja pienākums ir izsaukt mediķus un apturēt transportlīdzekli, ja ir apdraudēta pasažieru dzīvība.

Tomēr izrādījās, ka jaunietis gulēja uz grīdas alkohola reibuma dēļ, nevis gājis bojā, kā to aprakstīja sieviete.

Aptuveni 22 gadus veco puisi vienā no pieturām sagaidīja policisti. Puisi nācās iznest uz rokām, jo viņš pats nebija spējīgs kustēties.

Pēc pāris minūtēm puisis nedaudz atskurba un piecēlās kājās. Viņš policistiem sacīja, ka dosies mājās kājām. Mediķu palīdzība viņam nebija nepieciešama.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu