Piektdien Jūrmalā notiks vakanču gadatirgus. Piedāvā vairāk nekā 230 vakances

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Darbs birojā. Ilustratīvs foto
Darbs birojā. Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

Vakanču gadatirgū Jūrmalā šodien tiks piedāvātas vairāk nekā 230 vakances gan pastāvīgam darbam, gan darbam vasaras sezonā, kā arī būs iespēja vairāk uzzināt par jauniešu nodarbinātības iespējām.

Jūrmalas vakanču gadatirgus notiks piektdien, 21.aprīlī, no plkst.12 līdz plkst.16 Jūrmalas Jauniešu mājā Kauguru parkā.

Darba meklētāji vakanču gadatirgū varēs klātienē tikties ar potenciālajiem darba devējiem, lai uzzinātu informāciju par aktuālajām vakancēm, darba nosacījumiem, karjeras izaugsmes iespējām. Būs iespēja saņemt praktiskus personāla speciālistu un karjeras konsultantu ieteikumus, kā labāk sagatavot CV un motivācijas vēstuli, kā arī saņemt individuālas karjeras izaugsmes konsultācijas.

Liela daļa piedāvāto darbavietu būs kūrortpilsētas specifikai raksturīgās pakalpojumu jomās, bet tiks piedāvātas vakances arī citās nozarēs.

Darba devējiem nepieciešami viesmīļi, administratori, klientu apkalpošanas darbinieki, restorānu pakalpojumu speciālisti, bārmeņi, istabenes, pārdevēji, glābēji darbam pludmalē vasaras sezonā, medicīnas māsas, pedagogi, pārdošanas pārstāvji, kā arī palīgstrādnieki dažādās jomās.

Vakanču gadatirgū brīvās amata vietas piedāvās Nodarbinātības valsts aģentūras Jūrmalas filiāle, viesnīcas "Baltic Beach Hotel & SPA" un "Hotel Jūrmala SPA", "Līvu akvaparks", restorāns "Neptūns", SIA "Lavita saule", starptautiskā lidosta "Rīga", SIA "Augstceltne", AS "Fēnikss", "Maxima Latvija", kūrorta rehabilitācijas centrs "Jaunķemeri", Jūrmalas pašvaldības policija, SIA "Salro", "Mārupes dārzs", SIA "Aleks-10" un SIA "North Forte".

Jūrmalas pilsētas pašvaldība vakanču gadatirgu rīko jau astoto gadu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu