VIDEO Bēg kā pele no kaķa: vīrietis Igaunijā apskādē svešu auto un skrien prom no policijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vīrietis Igaunijā bēg no policijas.
Vīrietis Igaunijā bēg no policijas. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Narvas policijas pārvalde ir dalījusies ar video, kurā redzams, kā šoferis izmisīgi bēg no policijas pēc ceļu satiksmes noteikumu rupjiem pārkāpumiem. Likumsargiem izdevās vīrieti aizturēt, vēsta Igaunijas medijs "Postimees".

16. aprīlī policisti Narvā uzraudzīja satiksmi un siganlizēja "Lexus" vadītājam, ka vēlas pārbaudīt viņu un viņa spēkratu. 

Taču vadītājs ignorēja lūgumu apstāties un mēģināja aizbēgt no policijas. "Kaķa un peles spēles laikā "Lexus" vadītājs ar mašīnu ietriecās stāvošā mašīnā, kā arī nolauza ceļa zīmi," sociālajos tīklos vēsta Narvas policijas pārvalde. 

Vīrietis cerēja aizbēgt no policijas un izvairīties no atbildības, tādēļ vienā brīdī atstāja auto ceļa malā un centās bēgt prom. Tomēr policisti vīrieti aizturēja un nogādāja aizturēšanas izolatorā. 

Vīrietim nebija autovadītāja apliecības, tādēļ atkārtoti nonāca policijas redzeslokā. Viņš tiks saukts pie kriminālatbildības.

Policisti atzīmē, ka cilvēki, kas redzēja pakaļdzīšanos, rīkojās atbildīgi un norādīja virzienu, kurā likumu pārkāpējs mēģināja bēgt. 

Video: Vīrietis Igaunijā bēg no policijas

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu