Nosaukts Latvijas MMA cīkstoņa Čižova nākamais pretinieks prestižajā PFL organizācijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aleksandrs Čižovs
Aleksandrs Čižovs Foto: Instagram.com/@chizovmma

Piektdien, 21. aprīlī, notikušajā izlozē savu nākamo pretinieku "Professional Fighters League" (PFL) organizācijā noskaidroja cīkstonis Aleksandrs Čizovs. 

Jau iepriekš ziņots, ka Čižovs savu nākamo cīņu aizvadīs 8. jūlijā, startējot PFL vieglā svara divīzijas (līdz 70,3 kilogramiem) Eiropas turnīra pirmajā kārtā.

Šajā turnīrā, latviešu cīkstoni ieskaitot, piedalīsies astoņi cīkstoņi. Tagad kļuvis zināms, ka Čižova pretinieks pirmajā kārtā būs spānis Akoidans Duks.

Spāņu cīkstonim profesionālajā karjerā aiz muguras ir 21 cīņa. Kopumā viņš MMA ir izcīnījis 17 uzvaras un var lepoties ar vienu no labākajām uzvaru/zaudējumu bilancēm augstāk minētajā turnīrā.

Čižova un Duka cīņa būs ceturtā no septiņiem 8. jūlija cīņu šovā paredzētajiem dueļiem.

Pārējie PFL Eiropas turnīra pirmās kārtas pāri:

Geisims Derūšs (Francija, 6-2) - Džons Mičels (Īrija 6-1)

Radu Maksims (Itālija, 10-2) - Jakubs Kašuba (Polija, 8-0)

Konors Hjūzss (Lielbritānija, 6-0) - Dilans Tjūks (Īrija, 5-3)

Eiropas čempiona noskaidrošana norisinās pēc "play-off" principa. Vispirms 8. jūlijā Berlīnē tiks aizvadītas pirmās kārtas cīņas. To uzvarētāji tiksies pusfinālā, bet gada izskaņā tiks finālā tiks noskaidrots Eiropas čempions, kurš piedalīsies slavenajā PFL "play-off" cīņu turnīrā, kura uzvarētājs tiek pie vienu miljonu ASV dolāru lielas naudas balvas un un konkrētās divīzijas čempiona titula.

Čižovs PFL organizācijā ar spilgtu uzvaru debitēja pērn. Viņš otrajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pārspēja Omaru Huseinu.

Savas profesionālās karjeras laikā Čižovs ir izcīnījis 10 uzvaras, piedzīvojot vienu zaudējumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu