Pie Sedas grants karjera radīta vieta vasaras atpūtai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Par 28 065 eiro pie Sedas grants karjera radīta vieta vasaras atpūtai, informēja Valmieras novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Ginta Gailīte.

Netālu no Sedas esošais grants karjers vasaras sezonā ir iecienīta atpūtas vieta lieliem un maziem Sedas iedzīvotājiem. Līdz šim pilnvērtīgai un kvalitatīvai atpūtai pie ūdens pietrūka atbilstošas infrastruktūras.

Īstenojot šo projektu, Sedas pilsētas un apkārtējo teritoriju iedzīvotājiem ir izveidota teritorija ar atbilstošiem labiekārtojuma elementiem. Pie Sedas karjera ir uzstādīti galdi ar soliem, atkritumu urna, atsevišķi soli, pārģērbšanās kabīne, velosipēdu novietne, bet jaunākos atpūtniekus iepriecinās rotaļkonstrukciju elementi - divvietīgas šūpoles un slidkalniņš. Pašlaik ir uzstādīti labiekārtojuma elementi. Tuvākajā laikā tiks ierīkots stāvlaukums trīs automašīnām.

Projekta kopējās izmaksas ir 28 065 eiro, pašvaldības finansējums 7317 eiro. Projektu paredzēts pabeigt līdz 1.septembrim. Projekts tiek īstenots ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) finansējumu, gūstot atbalstu biedrības "Lauku partnerība Ziemeļgauja" izsludinātajā LEADER projektu konkursā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu