Žanna Dubska reto reizi runā par ģimenes lietām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Stiliste Žanna Dubska
Stiliste Žanna Dubska Foto: Paula Čurkste/LETA

Pie Andra Kiviča uz tiešu un atklātu sarunu ieradusies populārā modes dāma un stiliste Žanna Dubska. Šķirot otro laulību, viņa ar bijušo vīru apņēmās atrisināt jautājumus bērna audzināšanā, lai meita justos pasargāta un drošībā. Lūk, kā viņiem tas izdodas.

Žanna šķīrās, kad meitai Paulai bija deviņi gadi, nu viņai jau ir 34.

Žanna sarunā atklāj, ka pati augusi ģimenē, kurā vecāki kopā nedzīvoja, un audzināšanu uzņēmās mamma ar vecvecākiem. Kad pienācis laiks šķirt arī Žannas laulību, viņa ar bijušo vīru Konstantīnu vienojās pilnvērtīgi piedalīties bērna audzināšanā, kas abiem arī izdevies.

"Man bija svarīgi, ka mēs izskaidrojam meitai situāciju un lai viņa nejustos pamesta. Nekad nebija doma, ka es varētu viņam nedot meitu."

Dubska ir pateicīga, ka ar bijušo partneri visu varējusi atrisināt mierīgi un vienoties par atbilstošiem audzināšanas principiem un noteikumiem, kas neatkarīgi no vietas, kur meita dzīvo, tiktu ievēroti.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka nesenā intervijā šovā "Slavenības. Bez filtra" Žanna atbildēja uz jautājumu, kāpēc meita nekur publiski neparādās: "Viņa negrib, lai par viņu publiski runā. Es ļoti novērtēju viņas vēlmi, tāpēc par viņu nerunāju."

"Man ir meita, viss ir kārtībā, bet viņa nav publiska." Žanna gan stāsta, ka abas pavada daudz laika kopā, taču, ja runa ir par iespējamu publicitāti, meita labprātāk izvairīsies no situācijām, kad viņu var nofotografēt.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu