"To gribas paturēt un laist vaļā." Ieva Brante patiesi par mīlestību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ieva Brante
Ieva Brante Foto: Jānis Škapars/TVNET

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas vadītāja, juriste un sporta entuziaste Ieva Brante šogad būs arī viena no foruma "Līdere" lektorēm un runās ar auditoriju par mīlestību. Gatavojoties forumam, Brante sarunā ar TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik" atbildēja uz 15 jautājumiem par mīlestību. 

Šī gada janvāra sākumā tapa zināms, ka Brante vairs nav brīva sieviete. Atklājās, ka viņa sākusi attiecības ar deju skolotāju un lektoru matemātikā Latvijas Universitātē Māri Gunāru Dzeni.

Sarunā ar tiešsaistes žurnālu "Klik" Brante atbildēja uz jautājumu - kāda ir viņas jaunā mīlestība.

"Tā ir spēcīga un trausla vienlaikus. To gribas paturēt un laist vaļā. Elpot un elpu aizturēt. Tāda, kurā gribas aiztaisīt cieši acis, lai tās atvērtu plaši un redzētu viņu. Mīlestību!"

Brante runāja arī par to, kas priekš viņas ir mīlestības skaņa, un, atbildot arī uz šo jautājumu, viņa pieminēja savu sirdsāķīti: "Skaņa, kad tu pamosties, nospied modinātāju un dzirdi, ka istaba ir klusa un miegā saldi šņāc mīļotais cilvēks blakus un mans sunītis kājgalī. Es saprotu, ka to gribu vēl dzirdēt ilgāk un cik ļoti nozīmīgi viņiem ir izgulēties. Tu neatsaucies modinātājam, bet paliec, klausies šajā elpu skaņā un saldi aizmiedz. Skaņa ir šī elpa."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka abi iepazinušies balles deju skolā. "Ne es, ne viņš tobrīd neko nemeklējām, un tas ir tas skaistākais," iepriekš atklāja Brante.

Pilnu interviju ar Branti par mīlestību lasiet tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu