Vizlas un Porziņģa labs draugs atklāj, kā abi savulaik satuvinājušies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: lauravizla/Instagram

Basketbolista Kristapa Porziņģa mīļotā meitene Laura Vizla mākslas telpā "Zuzeum" pagājušajā nedēļā apmeklēja ietekmīgāko sociālo tīklu satura veidotāju apbalvošanas ceremoniju. Viņa bija priecīga sastapt ilgi neredzētas paziņas - atzītāko ietekmeli Betu Beidz, Radio SWH ētera personību Sandu Dejus un arī šovmeni Felipi. Lai gan Vizla no sarunas ar "Privāto Dzīvi" atteicās, Lauras labs draugs brazīlietis Felipe Gabriels Ksavjērs atklāja interesantu faktu par Lauras attiecībām ar slaveno basketbolistu.

Felipe sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atklāja, ka ar Lauru Vizlu draudzības saites vieno vismaz septiņus gadus. Izrādās, ka tieši viņš Lauru un Kristapu iepazīstinājis.

"Savā ziņā, pateicoties man, Kristaps un Laura ir pāris. Gan Laura, gan Kristaps ir mani labākie draugi. Kopā tusējām, un ar laiku abi satuvinājās."

Kā zināms, pērn augusta beigās pāris atzīmēja divu gadu kopābūšanu. Pirmo reizi par abu attiecībām sāka mēļot pirms vairākiem gadiem. Vien 2021. gada pavasarī Porziņģis pirmo reizi sociālajos tīklos publicēja kopbildi ar latvju zelteni Vizlu.

Kopš 2021. gada gan Vizla, gan Porziņģis ik pa laikam publicē kopbildes, kurās parāda, kā abi pavada laiku gan Latvijā, gan citur pasaulē.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 25. aprīļa numurā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu