VIDEO "Kraken" trešo reizi pārspēj NHL čempioni "Avalanche" un pārņem vadību sērijā

LETA/AP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sietlas "Kraken" hokejisti
Sietlas "Kraken" hokejisti Foto: Reuters/Scanpix

Sietlas "Kraken" trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas mačā guva uzvaru un sērijā izvirzījās vadībā, kamēr citā spēlē pie panākuma tika arī Floridas "Panthers".

"Kraken" izbraukumā ar rezultātu 3:2 (0:0, 2:1, 1:1) bija pārāka pār pagājušās sezonas čempioni Kolorādo "Avalanche" un sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījās vadībā ar 3-2.

Otrajā periodā pēc spēlētām nepilnām septiņām minūtēm "Kraken" vadībā izvirzīja Morgans Gīkijs, taču pēc nedaudz vairāk kā minūtes Neitans Makinons izlīdzināja rezultātu. Vēl pēc divām minūtēm savā debijas mačā NHL vārtus guva Tajs Kartjē, panākot 2:1 Sietlas komandas labā.

Trešajā trešdaļā viesiem vajadzēja mazāk nekā divas minūtes, lai dubultotu pārsvaru, šoreiz precīzam esot Jani Gurdam. Mača izskaņā vēl vārtus "Avalanche" labā guva Evans Rodrigess.

Tikmēr Austrumu konferences ceturtdaļfinālā Floridas "Panthers" viesos ar rezultātu 4:3 (1:0, 1:1, 1:2, 1:0) pagarinājumā uzvarēja Bostonas "Bruins", kas joprojām sērijā ir vadībā ar 3-2.

Pirmajā trešdaļā Antonī Duklērs panāca 1:0 Floridas vienības labā, bet otrā perioda ievadā pēc spēlētām mazāk nekā trīs minūtēm vairākumā precīzs bija Breds Maršāns, panākot neizšķirtu. Otrās trešdaļas izskaņā vienu vārtu pārsvaru "Panthers" atguva Sems Benets.

Noslēdzošās trešdaļas ievadā atkal vairākumu prata izmantot bostonieši, šoreiz vārtus gūstot Patrisam Beržeronam, taču mazāk kā pēc minūtes skaitlisko pārsvaru prata izmantot arī viesi un "Bruins" vārtsargu pārspēja Sems Reinhārts. Trešā perioda vidusdaļā rezultātu izlīdzināja Teilors Hols.

Pagarinājumā uzvaru nesošos vārtus guva Metjū Tkačaks, kamēr pie trešās rezultatīvās piespēles mačā tika Kārters Verhegī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu