FOTO Bulis, Nevarauska, Rešetins: top jauns seriāls "No naida līdz mīlestībai"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Drīzumā pie skatītājiem nonāks jauns seriāls “No naida līdz mīlestībai”, kurā galveno komu atveidotāji ir Kristīne Nevarauska, Andris Bulis un Intars Rešetins.

Seriāla centrā ir stipra un ietekmīga viesnīcas īpašniece Aurēlija (Kristīne Nevarauska), kuras spēks slēpjas sievišķībā un cilvēcībā. Sieviete savā dzīvē ir apdedzinājusies ar pirmo mīlestību, kas viņu atstāja vienu ar mazu bērnu uz rokām, tāpēc šobrīd viņa ir gatava precēties, vadoties pēc saprāta balss, izslēdzot emocijas un sirdi.

Aurēlijas topošais līgavainis ir viņas skolas laiku draugs un viesnīcas līdzīpašnieks Teodors (Intars Rešetins). Stāsta sākums un gatavošanās kāzām ir kā pasaka, taču tas var izgaist, jo viens skatiens, viena kaislīga nakts kopā ar izbijušo sportistu Uldi (Andri Buli) liks Aurēlijai no jauna noticēt mīlestībai un patiesai kaislei.

Sirdsapziņas mocīta un attiecību līkloču nogurusi, sieviete atbalstu meklēs pie savām draudzenēm un meitas. Vai topošais līgavainis Teodors spēs piedot un atrast ceļu atpakaļ pie Aurēlijas? Un vai abu savstarpējās attiecības ietekmēs viesnīcas darbību?

Skatītājiem 50 sēriju garumā būs iespēja sekot līdzi sievietes ceļam uz laimīgāku dzīvi, izvēloties starp pienākumu, atbildību un mīlestību, beigās uzdodot sev jautājumu – kas ir patiesa mīlestība?

“No naida līdz mīlestībai” ir sapulcēti labākie Latvijas aktieri un filmēšanas komanda, kas jau seriāla veidošanas procesā uzliek kvalitātes zīmogu un apstiprinājumu skatītājiem, ka ir vērts ar nepacietību gaidīt stāsta pirmizrādi. Jaunā seriāla režisors Uldis Cipsts ir priecīgi satraukts par projekta virzību: “Mīlestība spēj no jauna radīt lietas, ko pat laiks nespēj dziedināt. Savā darbā esmu iejuties ekranizēt piesātinātu un emocionāli skaistu romānu par bīstamu slidošanu pāri plānam kaislību ledum. Režisora pienākums šajā projektā ir būt ne tikai patiesam, bet arī nežēlīgam pret savu personīgo un mūsu lieliskās aktieru komandas pieredzi, tā, lai mūsu skatītājiem katrā sērijā būtu iespēja atpazīt situācijas un teikt: jā, tas ir noticis arī ar mani pašu.”

Galvenajās lomās – Kristīne Nevarauska, Intars Rešetins, Andris Bulis, Inga Alsiņa, Māra Mennika, Anta Aizupe, Madlēna Valdberga, Elīna Vāne, Imants Strads, Vita Vārpiņa, Juris Bartkevičs un citi.

Seriāls pie skatītājiem nonāks šī gada rudenī izklaides platformā Tet TV+, bet televīzijas skatītājiem pirmizrāde būs nākamā gada ziemā, kanālā STV Pirmā!. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu