"Mēs dzīvojām reālu dzīvi." Influencere Jana Bruka atbild par šova "Mīla kemperī" patiesumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: yanaabruk/ Instagram

Pagājušajā nedēļā tika noskaidroti šova "Mīla kemperī" uzvarētāji - influencere Jana Bruka (Yana Bruk) un izbijušais armijnieks Dāvids Krūmiņš. Jana savā "Instagram" atbildējusi uz fanu jautājumiem par šovā notiekošo.

Atbildot uz jautājumu, vai attiecības bija īstas vai tomēr tas bija tikai šovs, Jana atbild: "Attiecības un visas emocijas, ko jūs redzējāt šovā, bija reālas. Ne tikai mūsu attiecībās. Mēs dzīvojām reālu dzīvi. Jūs skatāties uz visu, kā uz šovu, bet mēs bijām kopā 24/7. Mēs esam cilvēki. Tas ir cilvēciskais faktors - viss, ko mēs tur darījām, bija reāls. Visas emocijas, aizvainojumi, asaras, strīdi, mīlestība, arī bija reālas."

Vēl kāds sekotājs taujāja, vai Jana nožēlo dalību šovā, uz ko viņa atbild: "Nē, es nekad nenožēloju neko, visu, ko esmu darījusi, es gribēju darīt vai teikt. Es neesmu cilvēks, kurš domā par pagātni un par to, kas jau ir noticis agrāk. Es netērēju šim procesam savu enerģiju."

Tomēr uz galveno jautājumu, vai pāris joprojām ir kopā, viņa atbild izvairīgi - ne jā, ne nē.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pēc uzvaras šovā pārim bija jāpieņem lēmums – vai attiecības turpināt jau nākamajā līmenī ar kāzām Lasvegasā, vai izvēlēties naudu. Pāris pieņēma lēmumu atteikties no naudas un būt kopā.

Arī Dāvids savos sociālajos tīklos publiskojis video rullīti no vasaras piedzīvojuma kopā ar Janu, rakstot: "Patiesas jūtas vai tikai šovs? Uzspēlēts teātris vai brīvība emocijām?? Kā jums liekās?"

Vai kāzas ir notikušas, vēl nav zināms, tomēr Jana pēdējās 24 stundās publiskojusi īsos stāstiņus, piemērot kāzu kleitas.

Foto: yanaabruk/ Instagram

Šova "Mīla kemperī" epizode no Lasvegasas būs skatāma jau šajā nedēļā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu