"Pirmo es iepazinu sievas māti." Mūziķis Lauris Valters par iepazīšanos ar sievu un bērnu audzināšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Sarunu šovā "Zilonis studijā" dziedātājs, mūziķis, dzejnieks Lauris Valters, kurš kopā ar sievu Vitu audzina bērnus no viņas iepriekšējām attiecībām, dalās savā pieredzē, ko vērtē kā pozitīvu.

"Manā gadījumā stāsts bija ļoti interesants. Es pirmo iepazinu sievas māti.

Mēs bijām labi draugi, un caur to es zināju, ka Intai ir trīs meitas. Divas vecākās tajā laikā dzīvoja Vācijā. Tieši pirms desmit gadiem, 2013. gada pavasarī, mēs devāmies braucienā uz Vāciju muzicēt. Un tad tas vienkārši notika, saslēdzās. Īstenībā ar bērniem es arī biju jau iepriekš pazīstams. Tā tās kārtis brīnišķīgi sakārtojās," par to, kā iepazinās ar sievu Vitu, stāsta Lauris Valters.

Kad Laurim izveidojās attiecības ar Vitu, viņas dēlam bija četri gadi, bet meitai – viens. "Viņi bija pavisam maziņi. Tā kā es biju pazīstams ar bērnu vecmāmiņu, šobrīd manu sievasmāti, mēs jau patiesībā toreiz, kad pirms desmit gadiem aprīlī braucām uz Vāciju, es braucu kopā ar sievasmāti un dēlu, kurš man tajā brīdī vēl bija mazais čoms Gabriels. Tā kā filmās," stāsta Lauris.

Stāstot plašāk, viņš saka: "Bērni pieņēma mani, es pieņēmu viņus. Dēla gadījumā ir stāsts par to, ka viņa tētis ir vācietis un viņš dēlu redzēja tikai piedzimušu maziņu slimnīcā, tad tās attiecības beidzās, jo tēvs nebija gatavs uzņemties atbildību. Savukārt meita ar tēvu ik pa laikam satiekas, viņš ir Latvijā dzīvojošs."

Jautāts, kā vecāki skatījās uz to, ka Lauris un Vita veido jauktu ģimeni, viņš atzīst:

"Nemelošu – mammai sākumā bija to grūti pieņemt.

Bet tas ir arī darbs, attiecību veidošana. Mamma pārdzīvoja. Viņa neko neteica, bet es zināju, ka viņai prātā bija modelis par to, kā tas bija astoņdesmitajos gados, kad studiju laikā iepazīsties ar kādu foršu meiteni. Mans tētis un mamma ir ģeogrāfi, viņi iepazinās studiju gados un uzreiz pieteicās bērni, un dzīve turpinājās."

Desmit gadu laikā Laura sievas un mammas starpā izveidojušās siltas attiecības. "Šonedēļ pat mana sieva sazvanījās ar manu mammu, forši parunāja. Viņām ir labas attiecības. Arī ar mazbērniem. Viss ir kārtībā. Viens otru ir pieņēmuši, un es pat teiktu, ka iemīlējuši," attiecības ģimenes locekļu starpā raksturo Valters.

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu