VIDEO ⟩ Jūrmalā "Mercedes" rupji pārkāpj noteikumus. Auto, iespējams, pieder "Latvijas balzama" īpašniekam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Portāla TVNET lasītājs dalījās ar video, kurā redzams, kā "Mercedes" spēkrats Jūrmalā klaji ignorē ceļu satiksmes noteikumus. Lasītājs video publicējis sociālajā tīklā "Reddit". Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumi fiksēti 26. aprīlī Jūrmalā.

Mēs esam Latvijā vai Krievijā? Krievu oligarhu uzvedība Jūrmulā..
by u/Emotional-Athlete-19 in latvia

Melnais "Mercedes" džips vispirms divas reizes maina joslas bez virziena rādītāja. Pēc tam džips aizšķērso ceļu citiem satiksmes dalībniekiem, braucot burtiski pa ceļa vidu, tādējādi liedzot citiem šoferiem pabraukt garām.

Aculiecinieks norādīja, ka minētais transportlīdzeklis vairākas reizes esot "nogriezis" ceļu, kā arī gandrīz izraisījis avāriju.

Ievadot automašīnas numurzīmi Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) mājaslapā, atrodams, ka tas ir "Mercedes-Benz G500". Latvijā pirmo reizi satiksmē tas ir piedalījies 2019. gadā un periodiski braucis ik pa diviem gadiem.

Šāds jauns modelis maksā vairākus simtus tūkstošus eiro, protams, viss atkarīgs no komplektācijas.

Tāpat aculiecinieks pauda, ka glaunais "Mercedes-Benz" spēkrats piederot uzņēmuma "Latvijas balzams" īpašniekam Jurijam Šefleram, taču konkrētajā gadījumā pie stūres sēdējis viņa miesassargs.

Centāmies sazināties arī ar "Amber Latvijas balzams", lai iegūtu komentāru par redzētajiem pārkāpumiem, taču uzņēmums nav atbildējis.

Zem video ieraksta vairāki cilvēki pauduši, ka auto patiešām piederot "Latvijas balzama" īpašniekiem. Turklāt šī neesot pirmā reize, kad kāds ar šo auto brauc agresīvi, ignorējot ceļu satiksmes noteikumus.

TVNET sazinājās ar Valsts policiju, lai noskaidrotu, vai ir saņemts iesniegums par minēto pārkāpumu. Likumsargi norādīja, ka nav saņemts iesniegums par konkrēto pārkāpumu, taču pēc iesūtītā videomateriāla Valsts policija ir reģistrējusi šo gadījumu un lems par administratīvā pārkāpuma procesa sākšanu.

Aplūkojot videomateriālu, "Mercedes-Benz" vadītāja braukšanas manierē ir saskatāmas agresīvas braukšanas pazīmes. Par agresīvu braukšanu piemēro naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no četrpadsmit līdz piecdesmit sešām naudas soda vienībām jeb no 70 līdz 280 eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu