Latviete vīlusies pēc kārtējās plastiskās operācijas Turcijā: Neredzu nekādu atšķirību!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums/Kolāža/lauraivanovaaa/TikTok.com

Latviete Laura Ivanova, kura dzīvo ārzemēs, atzīst, ka ir atkarīga no plastiskās ķirurģijas. Plastiskās operācijas viņa dodas taisīt uz Turciju, taču beidzamā no tām viņai sagādājusi pamatīgu vilšanos un bezjēdzīgus izdevumus.

Pirmā plastiskā operācija Laurai tika veikta 18 gadu vecumā. Jaunā sieviete Turcijā jau taisījusi jaunus zobus, uzlabojusi deguna formu, divreiz veikusi krūšu palielināšanas operācijas, kā arī veikusi tauku atsūkšanas operāciju.

Taču viss vēl nav paveikts – Laura nolēma mainīt acu formu, lai iegūtu tā sauktās kaķa acis ar ieslīpiem acu kaktiņiem. Arī šo operāciju viņa uzticēja plastikas ķirurgiem Turcijā. Viņai tika veikta tā saukto kaķa acu plastiskā ķirurģija vai kantoplastika, kad tiek pacelts acs ārējais kaktiņš un acis iegūst mandeļveida formu. Šī esot daudzu slavenību iecienīta operācija.

Kādā no saviem "TikTok" video Laura drosmīgi demonstrē dažādās fāzes pēc operācijas un savu izskatu divus mēnešus pēc operācijas. Tieši tik ilgs laiks esot vajadzīgs, lai acis būtu ieguvušas vēlamo formu pēc operācijas. Laura ir totāli vīlusies – viņa nespēj saskatīt nekādu atšķirību!

Divus mēnešus pēc operācijas Laura demonstrē savu seju bez pārsējiem un saka sekotājiem: "Pēc diviem mēnešiem nekādas atšķirības."

Laura arī saka saviem sekotājiem – šī jums ir zīme, ka nevajag tērēt naudu kaķa acu operācijai!

@lauraivanovaaa The way i wanted it to work😭😡 #fyp #foxeyesurgery #foxeyes #plasticsurgery ♬ Toxic x Pony - ALTÉGO

Lauras video skatīts 6,7 miljonus reižu, tam ir tūkstošiem "Patīk" atzīmju un tūkstošiem komentāru.

Ir gan komentētāji, kas norāda, ka viņiem nav vajadzīgs Lauras padoms, lai saprastu, ka nevajag veikt šādu operāciju. Kāds komentētājs jautā: "Kāpēc tev vispār likās, ka tā ir laba ideja?" Cits piebilst: "Neuztraucies, paldies, man ir veselais saprāts." Kāds cits raksta: "Es nedomāju, ka cilvēkiem pie pilna prāta vajadzīga kāda zīme."

Neskatoties uz dažiem nepatīkamajiem komentāriem, Laura sola, ka turpinās runāt par plastisko ķirurģiju un citām procedūrām. Pie kāda sava video viņa raksta: "Es atklāti stāstu par operācijām, kuras esmu veikusi, lai meitenes nesalīdzinātu sevi ar nereālu skaistuma standartu. Cenšos palīdzēt meitenēm, kurām ir jautājumi par to."

Daudzi komentāros savukārt slavē Lauru par dalīšanos savā plastisko operāciju ceļojumā. Kāds raksta: "Mēs mīlam godīgu karalieni."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu