Kā vīrietis nāca no aptiekas, pārbiedēja karalisko apsardzi un uzjautrināja princesi Keitu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: realizzareimielsogni/TikTok.com

Labāku ilustrāciju teicienam "vienā angļu mierā" grūti iedomāties: nākt no aptiekas, aiziet garām norobežojošām barjerām, pat nepamanīt fotogrāfu jūru, Velsas princi Viljamu un Velsas princesi Keitu koši sarkanā tērpā... līdz tevi aptur karaliskā apsardze.

Vīrietis, kurš vakar, 5. maijā, nāca no aptiekas ar papīra maisiņu rokās, pat neiedomājās, ka kļūst par mirkļa slavenību un "TikTok" zvaigzni. Īstās zvaigznes jau galu galā bija viņi - princis Viljams un princese Keita Midltone. Viņi bija devušies nelielā karaliskā tūrē uz Londonas centru, lai Soho rajonā aprunātos ar cilvēkiem uz ielas par karaļa kronēšanu. 

Protams, apsardze, barjeras, fotogrāfu jūra - viss, kā nākas. Pilnīgi neizskaidrojami un neticami, bet vīrietis tika garām gan apsardzei, gan fotogrāfiem. Aizdomājies viņš griezās ap stūri - acīmredzot ierasts maršruts - un nepievērsa ne mazāko vērību cilvēkiem, kas stāvēja uz stūra un sarunājās. 

Tikai tad, kad pie viņa piesteidzās apsardzes darbinieks, vīrietis mazliet saminstinājās un saprata, ka te kaut kas nav kā parasti un visi citi nez kāpēc stāv aiz barjerām.

Apsardzes darbinieks viņu laipni palūdza uzrādīt maisiņu. Vīrietis to parādīja: re, nāku no aptiekas! Un devās tālāk. Un droši vien tikai vēlāk viņam pieleca, kas bija tie ļaudis, kas iedomājās, ka labākā vieta, kur apstāties papļāpāt, ir ielas stūris. 

Daudzus sasmīdināja un aizkustināja princeses Keitas reakcija: viņa pakāpās soli atpakaļ un ziņkāri palūkojās aizejošā vīrieša virzienā, sak, vai laimīgi ticis prom pēc nelielās saķeršanās ar apsargu. 

Tā ir Anglija! Ja cilvēkam ir jāiet - viņš iet, un nekādas karaliskas personas viņu nespēj iztraucēt un nekāda apsardze viņu nespēj aizkavēt. 

@makir17 #Duett mit @realizzareimieisogni 😄 #katemiddleton #princewilliam #royals #funnyvideos #funny #makir_17 #fyp ♬ original sound - dionpietrosanti
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu