Jaunākā informācija par bezvēsts pazudušo Justīni. VP turpina plašus meklēšanas pasākumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Justīne Reinikova.
Justīne Reinikova. Foto: No Valsts policijas rīcībā esošajiem materiāliem

Valsts policija un piesaistītie dienesti turpina plašus meklēšanas pasākumus, lai atrastu Rēzeknes novada, Nautrēnu pagasta Rogovkā pazudušo septiņus gadus veco Justīni Reinikovu. 

Papildu piesaistītajam Valsts robežsardzes helikopteram un Valsts policijas droniem, kas aprīkoti arī ar termokameru, tuvākos dīķus un vecās akas pārmeklēja arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ūdenslīdēji.

Tāpat meklēšanas pasākumos piedalās liels brīvprātīgo skaits un, ņemot vērā, ka ir jau nokomplektētas vairākas meklētāju grupas, plašāka brīvprātīgo iesaiste šobrīd nav nepieciešama.

Rūpēs par brīvprātīgo drošību, aicinām iedzīvotājus pašrocīgi neizvērst meklēšanas pasākumus un uzticēties profesionāļiem! Ja būs nepieciešama plašāka brīvprātīgo iesaiste, policija par to nekavējoties informēs!

Policija kopā ar kolēģiem no citām Valsts policijas struktūrvienībām, Valsts robežsardzes un piesaistītajām brīvprātīgo organizācijām un brīvprātīgajiem turpinās meklēt pazudušo Justīni arī šonakt.

Vienlaikus aicinām ikvienu, kura rīcībā ir informācija, kas sekmētu meitenes atrašanu, nekavējoties zvanīt pa tālruņa numuru 67006734 vai 110!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu