Otro dienu turpinās septiņgadīgās Justīnes meklēšanas darbi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Justīne Reinikova.
Justīne Reinikova. Foto: No Valsts policijas rīcībā esošajiem materiāliem

Joprojām plaši dienestu un brīvprātīgo spēki turpina meklēt Rogovkā pazudušo septiņus gadus veco meiteni Justīni Reinikovu, kurai ir veselības problēmas, aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP).

Jau divas dienas kopš meitenes pazušanas plaši dienestu un brīvprātīgo spēki ir vairākkārt pārbaudījuši ciema teritoriju un tās apkārtni. Arī šonakt turpinājušies aktīvi meklēšanas pasākumi. Pagaidām tie diemžēl ir bez būtiskiem panākumiem, bet darbs turpinās un pazudusī meitene tiek meklēta, informē VP pārstāve Elīna Priedīte.

Viņa norāda, ka Valsts policija pārbauda visas versijas, taču kā pamatversija tiek izvirzīta, ka meitenīte pašrocīgi pametusi mājas pagalmu un devusies prom nezināmā virzienā.

Ik pa laikam tiek saņemti iedzīvotāju zvani no dažādām Latvijas vietām, ka ir redzēta Justīnei līdzīga meitene, taču pašlaik tie ir bez pozitīva rezultāta.

Justīnes meklēšanā iesaistīts plašs cilvēkresursu skaits no Valsts policijas, Valsts robežsardzes, Zemessardzes, brīvprātīgo organizācijām, brīvprātīgajiem. Tāpat piesaistīts Valsts robežsardzes helikopters, tiek izmantoti Valsts policijas droni, tostarp ar termokameru, Valsts robežsardzes kinologi.

Šodien jau kopš sešiem rītā darbu turpina liels brīvprātīgo skaits un ir jau nokomplektētas vairākas meklētāju grupas, tāpēc plašāka brīvprātīgo iesaiste pašlaik nav nepieciešama.

Rūpēs par brīvprātīgo drošību policija aicina iedzīvotājus pašrocīgi neizvērst meklēšanas pasākumus. Ja būs nepieciešama plašāka brīvprātīgo iesaiste, policija par to nekavējoties informēs.

Policija atgādina, ka Justīne bija ģērbusies īsā rozā virsjakā, baltā džemperī, melnās džinsa biksēs, melnos auduma apavos. Viņas augums 124 centimetri, gaiši mati līdz pleciem. Meitenei ir veselības problēmas, viņa nerunā.

Valsts policija aizvien aicina ikvienu, kura rīcībā ir informācija, kas sekmētu meitenes atrašanu, nekavējoties zvanīt pa tālruņa numuru 67 006 734 vai 110.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu