"Bērni domāja, ka tā ir Halovīna dekorācija". Skotijā pārsteidz atkritumu maisa saturs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Galvaskauss
Galvaskauss Foto: Unsplash

Divi mazi bērni Skotijā tika nepatīkami pārsteigti, kad netālajā piemājas dārzā uzdūrās atkritumu maisam, kurā iekšā atrada cilvēka galvaskausu. Atklājums noticis pagājušajā nedēļas nogalē Skotijā, kam sekojis lietā iesaistītu pusaudžu arests, ziņo medijs "Postimees".

Bērna māte, 25 gadus vecā Tegana Mejala pastāstījusi, ka baismīgais atradums šokējis bērnus. Viņas dēls Noa spēlējās ar draudzeni, kad viņi kāda dārzā netālu no mājām atrada plastmasas atkritumu maisu.

"Viņi pieskrēja pie žoga un paķēra zemē atstāto plastmasas maisu. Mēs nezinājām, kas tajā ir, tāpēc ar meitenes māti izkratījām tā saturu," komentēja Tegana.

Maisā tika atrasts cilvēka galvaskauss.

"Bērni domāja, ka tas ir Halovīna rotājums, jo tas tā arī izskatījās, bet viņi tik un tā bija nobijušies. Tas nav nekas tāds, ko jūs vēlētos atrast savā dārzā," viņa turpināja.

Notikuma vietā ieradās policija un uz piecām stundām norobežoja teritoriju. Izmeklēšanas rezultātā policija aizturēja 17 gadus vecu pusaudzi, kurš tika apsūdzēts par galvaskausa zādzību no baznīcas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu