"Nespēju turp aiziet." Aktrise Aija Dzērve pēc atlaišanas nespēj pārkāpt Dailes teātra slieksni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktrise Aija Dzērve, kura pirms trim gadiem zaudēja darbu Dailes teātrī, nu uzmirdz jaunā seriālā "Rūgtās izvēles", kurā viņai uzticēta galvenās varones labākās draudzenes loma. Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Dzērve pastāstīja par jauno lomu un aiziešanu no Dailes teātra, ko atminas kā triecienu.

Pirms trim gadiem Dzērve pēkšņi tika atlaista no Dailes teātra. Viņa teātrī bija spēlējusi divus gadu desmitus, izjutusi to kā savas otrās mājas. Tas bijis sāpīgs trieciens, no kura nav attapusies joprojām. "Lai kā arī būtu, dzīve turpinās. Strādāju Austrumu robežā, filmējos. Aktrises profesija ir mana sūtība. Esmu tai bijusi uzticīga, neskatoties ne uz ko," saka viņa.

Dzērve neslēpj, ka ilgojas pēc lielās skatuves un būtu gatava saistīt savu dzīvi ar citu teātri. Kopš zaudējusi štata vietu, Aija Dailes teātrī nav bijusi ne reizi.

"Ja godīgi, nespēju turp aiziet. Ir izrādes, kuras labprāt gribētu redzēt, bet pēc visa notikušā vēl neesmu morāli gatava pārkāpt šī teātra slieksni. Varbūt kādreiz..."

Runājot par lomu jaunajā seriālā, Dzērve pastāstīja: "Man nebija nekādu provju. Vienkārši piezvanīja producenti un piedāvāja šo lomu. Režisore jau bija izdarījusi savu izvēli. Kad uzzināju, ka būs jāspēlē ar aktieri Ģirtu Rāviņu, biju sajūsmā. Viņš taču ir mans pirmais skatuves partneris!"

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka jaunais seriāls "Rūgtās izvēles" ir stāsts par četrām sievietēm ar ļoti atšķirīgiem raksturiem un mērķiem, taču viņas vieno kopīgs darbs, draudzība un likstas.

Četras sievietes un četri dažādi likteņi, kas savā starpā krustojas. Katrai ir savi meklējumi – viena mēģina kļūt laimīga, otra meklē mīlestību, trešā kāpj pa karjeras kāpnēm, ceturtā mēģina noturēties dzīves skrējienā.

Foto: Seriāla "Rūgtās izvēles" aizkadri

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 9. aprīļa numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu