Rīgā atvērts pirmais "Tradehouse" veikals Latvijā

Papildināts un precizēts
LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Iepirkšanās centrs Olimpia/Publicitātes foto

Tirdzniecības centrā "Olimpia" atvērts pirmais "Tradehouse" veikals Latvijā, kas piedāvā plašu kosmētikas un labsajūtas zīmolu izlasi,  informē "Olimpia" pārstāvji.

Investīcijas jaunā veikala izveidē kompānijā nenorāda.

Jaunā veikala platība ir 1400 kvadrātmetri, un tajā radītas 20 jaunas darbavietas.

Kā norāda tirdzniecības centra pārstāvji, jaunatklātais "Tradehouse" veikals "Olimpia" ir viens no sešiem zīmola veikaliem Baltijā un pirmais Latvijā. Veikala piedāvājuma klāstā ietilpst vairāk nekā 800 pasaulē zināmi zīmoli un 100 000 skaistumkopšanas produkti.

Jau ziņots, ka pērn oktobra beigās "Swedbank" piešķīra 17,5 miljonu eiro aizdevumu kompānijai "Grinvest", tai piederošā Iepirkšanās centra "Olimpia" saistību refinansēšanai un pārbūvei. Kopumā Iepirkšanās centra "Olimpia" atjaunošanā un pārbūvē un ilgtspējīgā attīstībā ieguldīti 8 miljoni eiro.

I/c "Olimpia" kopējā tirdzniecības platība ir aptuveni 25 000 kv.m. un tā īpašnieks ir investīciju kompānija "Grinvest", kas darbojas galvenokārt privātā nekustamā īpašuma un privātā kapitāla ieguldījumu jomā Baltijā. "Grinvest" darbību uzsāka 2015. gadā un tās dibinātāji ir Antanas Danys, Antans Anskaitis un Toms Milaškausks. Uzņēmums darbojies pie dažādiem projektiem Baltijas valstīs saistībā ar banku, nekustamā īpašuma un juridisko sektoru. 2020. gada rudenī "Grinvest" iegādājās Iepirkšanās centru "Olimpia" un centrālo "SEB bankas" ēku Valdlaučos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu