Kas patiesībā notika Imantā 5. maija vakarā? Piekautā pusaudža tēva stāsts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Twitter.com/Apollo.lv kolāža

Imantā notikušais šokējis visus – barā piekauts pusaudzis, “linča tiesai” gatavi jauniešu bari, kas organizēti pārvietojas pa rajonu... Kas īsti notika Imantā 5. maija vakarā? Par to tiešsaistes žurnālam "Klik" stāsta notikumu aculiecinieks un zināmā mērā arī dalībnieks – piekautā zēna tēvs Konstantīns.

Konstantīns stāsta, ka, pēc dēla stāstītā, divu pusaudžu grupu konflikts sācies skolas stadionā.

"Uzbrucēji atgriezās stadionā. Tuvojoties manam dēlam un viņa kompānijai, viņi sāka kliegt: "Stāvi!" Dēls ar draugiem metās bēgt no 96. skolas stadiona uz Imantas vidusskolas rotaļu laukuma pusi Kurzemes prospektā 158. Paskrējuši garām rotaļu laukumam, viņi ieskrēja vienā no kāpņu telpām piecstāvu daudzdzīvokļu mājā Tālavas gatvē."

Konstantīna dēlam aizbēgt no vajātājiem neizdevās – viņu piekāva. Viņam izdevās piezvanīt tēvam. Konstantīns stāsta: "Uzreiz pēc piekaušanas dēls man piezvanīja un pastāstīja par notikušo, pulkstenis bija 20.00. Nekavējoties ierados notikuma vietā. Viņš atnāca pie manis bez apaviem un cepures. Kā izrādījās, uzbrucēji viņam bija novilkuši kedas un cepuri.

Es devos uz nozieguma vietu, gribēju iet meklēt tos puišus, aizturēt un nodot policijai. Dēls mani gribēja apturēt, teica, ka viņu ir daudz un vienam ir nazis. Es tik un tā devos uz turieni."

Par vakara spraigajiem notikumiem un to, cikos un kur beidzās vakars Konstantīnam un viņa dēlam un kas notiks tālāk, lasi tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu