"Romāns, kas liek mocīties aizdomās." "Bezvēsts pazudušo" autore Kovaļova uzrakstījusi savu piekto romānu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju rakstniece un kino producente Lelde Kovaļova savus fanus šogad priecēs jau ar savu piekto romānu "Aizdomas", kas iznāks šī gada vasarā. 

Jau gada sākumā Kovaļova sarunā ar tiešsaistes žurnālu "Klik" atklāja, ka jaunā romāna atmosfēra varētu būt uz viena viļņa ar viņas līdz šim novērtētāko romānu "Šoseja".

Jaunā romāna galvenajai varonei dzīve izmainās acumirklī jau romāna sākumā, kad viņai parādās aizdomas, ka viņas vīrs varētu būt saistīts ar slepkavību, kura notika mazpilsētā pirms gada.

Protams, nekas nebūs tik vienkārši un lasītājam vajadzēs pamatīgi palauzīt galvu romāna darbības laikā, lai saprastu, kurš bija vainīgais šajā stāstā.

Rakstniece dod ieskatu jaunajā grāmatā: "Adelīnas Meieres slepkavība šokēja visus mazpilsētas iedzīvotājus. Līdz šim drošajā apkārtnē slepkavību neviens pat neatminējās. Pagāja gads, un vainīgais netika notverts. Varbūt viņš bija kaimiņš, veikala pārdevējs vai kāds nejaušs garāmgājējs. Tomēr ar laiku viss noklusa, un Meieres slepkavība nozuda aizmirstības miglā. Līdz dienai, kad apritēja gads kopš notikušā, un es atskārtu, ka manī pamodušās aizdomas. Viss mans ķermenis to apzinājās. Pārliecība bija klātesoša manos kaulos un locītavās, pulsēja ikvienā ķermeņa šūnā. Jūs nenovēlētu šādas aizdomas pat savam ļaunākajam ienaidniekam..."

"Romāns, kas liek mocīties aizdomās, kuras nepamet lasītāju līdz pat pēdējām lappusēm. Stāsts, kas aicina uzdot jautājumus par cilvēka un dzīvnieka lomu šajā pasaulē," intriģē Kovaļova.

"Šis ir viens lielisks prāta mežģis un emocijām piepildīts trilleris. Detaļas ir pieslīpētas līdz naža asumam, visi pavedieni saliekas kopā un sižets ir tik perfekti un kvalitatīvi izstrādāts, ka būtu grēks kaut ko vēl mainīt. Es pilnībā ticu, ka "Aizdomas" būs bestsellers un lasītāju iemīļots darbs." (Beta lasītāja Inese)

Foto: Postimees

Leldes Kovaļovas piektais romāns "Aizdomas" jau jūnija sākumā nonāks pie lasītājiem.

Vairāk par Kovaļovas dzīvi, darbiem un plāniem lasiet tiešsaistes žurnālā "Klik". Atradīsiet arī atbildi, kāpēc Kovaļova ieturēs pauzi rakstniecībā.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Kovaļovas bagāžā jau ir četras izdotas grāmatas - "Bezvēsts pazudušās", "Svešinieki" , "Šoseja", "Tvitera tiesa" un trīs veiksmīgi kino projekti - "Bezvēsts pazudušās" divās sezonās un jaunākais projekts "Nelūgtie viesi".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu