Varis Vētra uz savām trešajām kāzām uzaicinājis abas bijušās sievas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

2015. gada decembrī pēc piecu gadu kopdzīves laulības ostā iestūrēja dziesminieks un aktieris Varis Vētra un viņa mīļotā sieviete Sanita. Sarunu šovā "Zilonis studijā" viņš atskatās uz skaisto dienu un atklāj – uz šīm kāzām bija lūgtas arī viņa abas iepriekšējās sievas.

Dziesminieks un aktieris Varis Vētra ar tagadējo sievu Sanitu kopā dzīvo gandrīz 13 gadus, bet precējušies viņi ir septiņus.

Aktieris neslēpj – arī pēc 13 gadu kopdzīves viņam vēderā ir tauriņi. "Man ir kolosāla sieva, burvīga. Es viņu ļoti mīlu, godāju, cienu," saka aktieris.

Jautāts, vai ir atšķirība, kā ir būt iemīlējušamies divdesmit un sešdesmit gadu vecumā, aktieris teic – viņš drīzāk uzskata, ka to nevar raksturot: "Kopumā esmu vienmēr bijis iemīlējies. 19 gados ar apprecējos pirmo reizi ar burvīgu sievu. Mums ir divi bērni. Mana pirmā sieva jau ir aizgājusi mūžībā.

Tas numurs ir tāds, ka dzīvē mums, gribi negribi, jāiegūst kaut kādas mācības, jāpiedzīvo kas tāds, kas mums parāda, kāds ir tas ceļš. Viena no tām lietām ir tā, ka mēs to iepazīstam saistībā ar partneriem, draugiem, kolēģiem."

2015. gada decembrī tautā mīlētais dziesminieks un aktieris apņēma trešo sievu.

"Kad es precējos ar savu tagadējo sievu, mīļo, jauko sievu, viņa zināja, kam kāzās vajag būt, es no tā neko nebūtu paņēmis. Es būtu aizgājis, viņu samīļojis, parakstījies. Viņai arī tās nebija pirmās kāzas. Mums bija burvīgi vedēji – manas sievas māsa ar savu vīru. Mūs laulāja Miervaldis Jenčs. Viņš mums dziesmu dziedāja. Katrā ziņā mums bija viss tā, kā vajag. Tā mana sieva gribēja, un es bez jebkādām problēmām piekritu. Ja viņa ir laimīga, es esmu laimīgs. Tāpēc jau mēs esam kopā, ka dzīvē visur kur mūs noliek un mēs risinām visas lietas, kas jārisina."

"“Uz šīm kāzām uz uzlūdzu savu pirmo un otro sievu ar visiem vīriem. Viņi man ir mīļi cilvēki. Tagad mana pirmā sieva ir aizgājusi mūžībā," dalījās Vētra.

Jau iepriekš vēstīts, ka 2019. gadā Vara Vētras trešā sieva Sanita viņam dāvāja piekto bērnu – dēlu, kuru vecāki nosauca par Matīsu Ūvi. No iepriekšējām laulībām viņam pasaulē nākuši četri bērni – Kristaps, Māra, Sabīne un Niklāvs.

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu