FOTO Putinists un olimpiskais čempions Kostomarovs pirmo reizi pēc pārciestajām amputācijām parādījies publiskajā telpā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmo reizi pēc plaukstu un pēdu amputācijas savā "Instagram" kontā pie faniem vērsies Kremļa atbalstītājs un bijušais olimpiskais čempions daiļslidošanā Romans Kostomarovs.

Kostomarovs tika hospitalizēts šā gada janvāra vidū. Bijušais daiļslidotājs piecas dienas bijis pieslēgts pie mākslīgās asinsrites aparāta. Tā rezultātā cieta sportista mazie asinsvadi un iestājās audu nekroze. Tāpēc tika amputētas bijušā daiļslidotāja pēdas un plaukstas.

Tagad Kostomarovs savā "Instagram" kontā ir vērsies pie faniem.

"Sveiki visiem. Paldies, ka uztraucāties un aizlūdzāt par mani, Paldies par ticību, ka tikšu cauri manas dzīves sarežģītākajam nogrieznim. Priekšā ir vēl daudz grūtību, bet ceru, ka ar visu tikšu galā, pateicoties radiniekiem un ārstiem, kuri mani izvilka no aizsaules. Priekšā ir ļoti daudz smaga darba," norādīts Kostomarova ierakstā.

Daiļslidotājs pēc agresorvalsts Krievijas pilna iebrukuma Ukrainā 2022. gada 24. februārī nekautrējās savā sociālās saziņas vietnes "Instagram" kontā atklāti paust atbalstu diktatoram Vladimiram Putinam. Viņš publicēja senu fotogrāfiju, kurā redzams blakus Putinam, ar zīmīgu parakstu "Labākais prezidents!", kas komentāru sadaļā izraisīja asas viedokļu sadursmes.

46 gadus vecais Kostomarovs ir 2006. gada Turīnas olimpisko spēļu čempions dejās uz ledus, slidojot pārī ar Tatjanu Navku. Tāpat viņi ir arī divkārtējie pasaules čempioni (2004. un 2005. gads) un trīskārtējie Eiropas čempioni (2004., 2005., 2006. gads). 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu