Bijušie TV3 un LNT darbinieki darbu uzsāk citā televīzijas kanālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vairāki bijušie TV3 un LNT ziņu dienesta darbinieki uzsākuši darbu citā televīzijas kanālā un nāk klajā ar jaunu raidījumu "360TV ZIŅneši".

"360TV ZIŅneši" skatīsies aiz ziņu virsrakstiem, tuvplānā izzinās emocijas izraisošu sociālekonomisko realitāti no lauku viensētas līdz galvaspilsētai, godā cels maz pamanītos vai nenovērtētos cilvēkus sabiedrības zobrata funkcionēšanai.

Kopējo mehānismu darbinās producents un redaktors Uldis Āboliņš, kurš par labu 360TV jaunajam projektam pameta darbu TV3

360TV ziņneši būs Dana Albrehta, kas sevi iepriekš pierādījusi LNT Ziņās un "Panorāmā"; reportiere Natālija Valdniece, kuras sižeti, iepriekš strādājot TV3 "900 sekundēs", radīja rezonansi citos medijos; kādreiz TV3 "Degpunktā" uz karstajiem notikumiem steidzošais Miks Dūcis. Tāpat komandai pievienojas Skaidrīte Nitiša un Alberts Dinters, kas bija iemīļotas TV3 "Bez Tabu" leģendas, un tagad atkal enerģiski ķeras pie emocionāli spēcīgu sižetu veidošanas. Autoru komandā ir arī Ieva Čakste, kuras radošumu un sirsnību skatītāji iepazina LNT "Brokastīs"; reģionālais reportieris, ar izzināšanas entuziasmu apveltītais Emīls Višķers. Atspirdzinošu svaigumu sola "džeks no interneta" jeb YouTube un Instagram iepazītais Mārtiņš Dinsbergs.

"Mērķis ir radīt tik dinamiskus segmentus, ka skatītājs nepaspēj nogurt. Reportieri ir klātesoši un ļoti būtiska daļa no stāsta, nevis tikai aizkadra balss no "kosmosa". Viņi eksperimentē, paši piedzīvo. tā par jauno raidījumu stāsta producents Uldis Āboliņš.

Raidījuma autoru kolektīvs vēsta, ka "360TV ZIŅneši" iegūtā informācija noderēs amplitūdā no sarunu tematiem draugu lokā līdz ierosinājumiem uzlabot dzīves kvalitātes aspektus. Tematiskā izvēle skatītājos radīs izsauksmi - beidzot kāds arī par šo runā, beidzot kāds arī šo aktualizē.

Jau ziņots, ka Āboliņš pameta TV3 šā gada martā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu