Maija Rozīte-Krištopane atklāti par smago skolas laiku, attiecībām un karjeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čukrste/LETA

Radio balss Maija Rozīte-Krištopane viesojās Dāvida jaunajā šovā "Žetons par uzdrīkstēšanos", kur pastāstīja par skolas laika pieredzi, dīdžeja profesijas aizkulisēm un dalījās pārdomās par attiecībām, džentlmeņiem un arī dažām pikantām tēmām.

Maija sarunā atklāja, ka skolas gadi ir bijuši smagi, jo viņa ir saskārusies ar vienaudžu negatīvo attieksmi, tiekot atstumta. Kā norāda pati Maija, tam, ka viņu nepieņēma, konkrēta iemesla nebija: "Nebija vainas, bet bērniem nevajag neko daudz par iemeslu. [..] Var arī sākt ķircināt par to, ka esi pārāk normāls."

Maijai gan ir skaidrs, ka racionāla iemesla nebija, un, iespējams, pamatā bijusi vienaudžu skaudība, jo viņa jau agri sākusi karjeru – sākotnēji rakstot informatīvus materiālus par dažādiem mūzikas izpildītājiem jauniešu žurnāliem.

Maijas karjeru ļoti ietekmējusi viņas apņēmība – gājusi un darījusi, kad ir nākušas dažādas darba iespējas. Tā viņa ir nonākusi pie sava pamatdarba radio, kas tālāk ir novedis pie reklāmu ieskaņošanas, pasākumu vadīšanas, darba televīzijā un arī stāvēšanas pie dīdžeja pults. 

Maija sarunā dalījās savās pārdomās arī par vīriešiem. Viņasprāt, džentlmenis ir vīrietis, no kura nav jāprasa sīkumi un ka viņš labi rīkojas nevis lai izpatiktu, bet pats justos labi. 

Sarunas laikā Dāvids iztaujāja Maiju par viņas un vīra attiecībām. Maija atklāj, ka abi tikuši apzināti iepazīstināti. Abiem bijusi kopīga draudzene, kura bijusi arī vedējmāte. 

Maija norāda, ka sākumā ikvienam ir svarīgi saprast to sākotnējo ķīmiju starp diviem cilvēkiem:

"Ir svarīgs tas brīdis, kad saproti, vai ir tā ķīmija. Man ļoti būtiska šķiet tā saspēle, kontakts."

Runājot par attiecībām ar vīru šobrīd, viņa teic, ka tās noteikti ir pamainījušās, bet viņa novērtē abu kopīgās intereses un arī humora izjūtu. 

Maija nenoliedz, ka visai bieži saņem apliecinājumus no vīriešiem un reiz pat vērsusies policijā kāda vīrieša dēļ. Viņa dalījās arī savos novērojumos, stāstot, ka tie vīrieši, kuriem ir zemākās prasības, ir tie drosmīgākie uz "pieciršanu" sievietei.

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu