VIDEO Rīdzinieks vaino būvniekus Dainas ielas demolēšanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kadrs no "Bez tabu" video

Dainas ielā Rīgas centrā jau vairāk nekā gadu notiek divu daudzdzīvokļu māju celtniecība. Vietējais iedzīvotājs Uldis iemūžinājis, kā ne tikai pa ielu, bet arī trotuāriem brauc smagā tehnika un kravas transports, vēsta "Bez Tabu".

Dainas ielas iedzīvotājs uzskata, ka būvdarbu un smagās tehnikas dēļ, kas piegādā būvmateriālus vai ierodas veikt kādus celtniecības darbus, pamatīgi sabojāta ielas infrastruktūra, kas ar laiku paliekot arvien sliktākā stāvoklī.

Vīrietis atceras – iela savulaik bijusi sakopta, labi uzturēta, taču nu norāda uz vairākām problēmām, piemēram, iegrimušu brauktuves daļu un notekakas vāku, kurā neietek blakus izveidojusies peļķe.

Rīgas domes Satiksmes departamenta vadītājs Jānis Vaivods skaidro, ka, apsekojot objektu, patiesi konstatēti bojājumi uz ietvēm, taču esot problemātiski pierādīt, ka tos radījuši tieši būvnieku un to piegādātāju kravas automašīnas.

Tiesības ar smagajiem transportlīdzekļiem iebraukt Dainas ielā būvniekiem nevarot atņemt. Taču pārvietoties pa ietvēm gan esot kategorski liegts. Domē sola apsekot ielu arī pēc būvdarbu beigām un pārliecināties par asfalta seguma un kopējās ielas infrastruktūras stāvokli, kā arī lemt par uzņēmēju atbildību bojājumu radīšanā.

Vaivods sola iespēju robežās atjaunot Dainas ielas sagandētās ietves, taču tikai tad, kad būvdarbi būs beigušies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu