"Tas viss ir bijis arī manā dzīvē." Slavenā tenisista Gulbja mamma Milena par galveno lomu jaunajā seriālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Slavenā tenisista Ernesta Gulbja mamma Milena Gulbe, kura ir arī aktrise, pēc ilgas pauzes atkal redzama TV ekrānos. Viņa izdevumam "Privātā Dzīve" pastāsta vairāk par šo izaicinājumu.

Pirms dažiem gadiem Milena Gulbe atgriezās savā profesijā, filmējoties seriālā "Svešās sejas", tagad viņai tikusi galvenā loma jaunā projektā – seriālā "Rūgtās izvēles".

"Negaidīju, ka mana loma būs tik liela. Saspēle ar manu partneri Normundu Laizānu veidojās viegli, kontakts radās uzreiz, lai arī mūsu ainas bija emocionāli smagas – šķiršanās un kliegšana vienam uz otru," atklāj viņa. 

"Filmēšana sākās februārī. Kad izlasīju scenāriju, zināju – šajā lomā man sevi nebūs jālauž. Labi sapratu šo varoni un to, kas ar viņu notiek. Mēģināju ielikt tēlā arī savu dzīves pieredzi.

Es tēloju sievieti savā vecumā un ar diviem pieaugušiem bērniem. Viņa šķiras no vīra, un krasi mainās sievietes dzīve. Tas viss ir bijis arī manā dzīvē," atklāta ir viņa.

Savulaik izjuka viņas ģimene ar tenisista Ernesta Gulbja tēvu Ainaru Gulbi. Pēc tam – arī 19 gadu ilgā laulība ar meitas tēvu uzņēmēju Gintaru Kavaci. Pēc šķiršanās Milena izgāja sabiedrībā ar advokātu Vairi Brīzi, bet pirms divarpus gadiem – ar Austrālijā dzimušo latvieti uzņēmēju Pēteri Stupānu.

Par to, kas šobrīd notiek viņas privātajā dzīvē, Milena nerunā.

Milena ikdienā strādā Latvijas Tenisa savienībā par sabiedrisko attiecību un mārketinga menedžeri, un darbā viņu iekārtojis dēls. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka jaunais seriāls "Rūgtās izvēles" ir stāsts par četrām sievietēm ar ļoti atšķirīgiem raksturiem un mērķiem, taču viņas vieno kopīgs darbs, draudzība un likstas.

Četras sievietes un četri dažādi likteņi, kas savā starpā krustojas. Katrai ir savi meklējumi – viena mēģina kļūt laimīga, otra meklē mīlestību, trešā kāpj pa karjeras kāpnēm, ceturtā mēģina noturēties dzīves skrējienā.

Galvenā varone Dace, ko atveido Milena Gulbe, agrāk bija populāra TV raidījumu vadītāja, kura savu karjeru ziedoja bagātā vīra ambīcijām un bērniem. Kad viņa pieķer vīru Lūkasu sānsolī, sākas sarežģīts šķiršanās process, kura rezultātā Dace izcīna zaudējumus nesošu biznesu – saldumu veikalu/kafejnīcu. Galvenā varone ir apķērīga un uzņēmīga, tāpēc gatava atlocīt piedurknes un mesties darbos. Ap viņu izveidojas ļoti daudzveidīga, bet uzticama komanda, kuras kodols ir vēl trīs sievietes – Monika, Ginta un Alise. Katra izceļas ar savām prasmēm un ambīcijām.

Jau no šodienas, 16. maija, jaunā attiecību drāma "Rūgtās izvēles" būs skatāma kanālā TV3.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 9. maija numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu