Mārtiņš Egliens pēc ārstēšanās Vācijā atgriezies dzimtenē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dita Lūriņa un Mārtiņš Egliens 2010. gadā.
Dita Lūriņa un Mārtiņš Egliens 2010. gadā. Foto: Lita Krone/LETA

Pēc ārstēšanās Vācijā aktieris Mārtiņš Egliens atgriezies Latvijā un atsācis sabiedrisko dzīvi, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Egliens pagājušajā nedēļā devās uz seriāla "UgunsGrēks" režisores Intas Gorodeckas bērēm. Sieva Dita viņam nevarēja pievienoties, jo tajā pašā dienā Latvijas Nacionālajā teātrī tika piedzīvota muzikālā izrāde "La Kritusī", kur viņa spēlē galveno lomu.

Egliens ieradās arī uz izrādes pirmizrādes ballīti. "Privātā Dzīve" novēroja, ka Egliens vēl aizvien sarunājās čukstus. Viņš bija atnācis ar meitu Grētu.

Jau iepriekš vēstīts, ka Valentīndienā fonda "ziedot.lv" vietnē tika publicēts lūgums atbalstīt aktiera ārstēšanos Vācijā. Mārtiņš ir zaudējis balsi, un ārsti bija lēmuši, ka varētu palīdzēt ārstēšana Vācijas klīnikā, kur viena procedūra izmaksā līdz 10 000 eiro. Šim nolūkam tika saziedoti vairāk nekā 50 000 eiro.

Kā liecina "ziedot.lv" publicētā atskaite, Egliens martā devās uz Gīsenes un Marburgas Universitātes slimnīcu Vācijā, kur saņemta ārstēšana. Tai izmantoti 4200 eiro. Vācijā viņš uzturējies arī aprīļa beigās.

Ģimene par ārstēšanās procesu komentārus gan vēl nesniedz.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 16. maija numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu