Markus Riva pat kā skatītājs teju nenokļūst Eirovīzijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Supernovas 2023" pusfināls. Markus Riva
"Supernovas 2023" pusfināls. Markus Riva Foto: LTV/Lauris Vīksne

Pašmāju mūziķis Markus Riva, kurš tiek dēvēts par konkursa "Supernova" veterānu, apmeklējis Eirovīzijas lielo finālu klātienē, taču ne bez starpgadījumiem. 

Markus Riva saņēma ielūgumu uz 67. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālu Liverpūlē, taču piedzīvoja nelāgu situāciju ar lidojumu.

"Kādam reāli noskauda vai arī vienkārši ceļš uz Eirovīziju nav tik viegls arī kā skatītājam… Lufthansas savienojuma reiss tika nokavēts un nākamais reiss uz Liverpūli ir svētdienas rītā…" dienu pirms konkursa fināla 13. maijā sociālajos tīklos rakstīja Riva.

Vēlāk mūziķis atklāja, ka ir atrasts risinājums un viņš lidoja uz Mančestru, no kurienes ar taksi brauca uz Liverpūli. "Nepagāja ne 12 stundas, kamēr esam pusnaktī ieradušies Liverpūlē," piedzīvojumu pilno ceļu atminas Riva.

Riva neslēpa atbalstu Zviedrijas pārstāvei Lorīnai, rakstot: "Enerģija un atmosfēra zālē ir kā no citas pasaules. Bija forši šo visu pieredzēt un būt klāt, kad Lorīna kļūst par pirmo sievieti, kura uzvar divas reizes! Godam nopelnīta uzvara!"

Jau ziņots, ka šogad Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā pārstāvēja grupa "Sudden Lights" ar dziesmu "Aijā".  Šī bija sestā reize pēc kārtas, kad Latvija nekvalificējās finālam. Jāatzīmē, ka šogad Latvija palika pirmā aiz svītras un no iekļūšanas finālā mūs šķīra vien trīs punkti.

Sarunā ar TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik" Riva dalījās ar savām domām, vai Latvijai ir jāturpina šajā konkursā piedalīties. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu