Mārtiņš Egliens pirmo reizi atklāti par savu veselības stāvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook

Pēc ārstēšanās Vācijā aktieris Mārtiņš Egliens ir atgriezies Latvijā un atsācis sabiedrisko dzīvi. Viņš pirmo reizi pats runā par savu veselības stāvokli un nāk klajā ar pozitīvām ziņām.

Par veselību viņš lēmis runāt publiski sociālajā tīklā: "Ņemot vērā faktu, ka ap manu veselības stāvokli sāk raisīties dažādas spekulācijas, gribēju jums visiem, kuri ziedoja manai medicīniskai palīdzēšanai (un arī pārējiem), veikt zināmu atskaiti, kur tad ir palikusi saziedotā naudiņa.

Tad nu tā. Lielākā daļa joprojām stāv "Ziedot.lv" brīnišķīgo meiteņu stingrā uzraudzībā. Esmu izceļojis Vāciju, sastapies ar brīnišķīgu profesoru un veicis medicīniskas procedūras.

Šobrīd varu sazināties ar tuviem un pat mazliet attāliem cilvēkiem (jo runāju klusi), bet ikdienas vajadzības ir iespējams apmierināt.

Procedūras būs jāatkārto, jāatkārto, un jāatkārto. Ļoti daudz reižu. Un, pateicoties jums, tas ir iespējams. Šajā laikā ir izmēģināts ļoti daudz kas, bet vēl dažas iespējas ir… Soli pa solim un - dzīve rādīs."

"Man daudzi ir jautājuši, vai atgriezīšos uz skatuves… Te nu jāsaka jā un nē… Kā aktieris, visdrīzāk, tuvākajā laikā pilnvērtīgi jūs nepriecēšu (kaut gan man Nacionālajā teātrī nākamsezon paredzēta kāda loma… bez teksta…)

Bet uz skatuves gan jau mani arī citur vēl redzēsiet… Esmu pievērsies savam mūža hobijam - klavierspēlei un komponēšanai.

Ja Dievs dos, kaut kad dzirdēsiet manus muzikālos brīnumus. Bet, ja vēlaties satikt klātienē, tad Līgo vakarā esat laipni aicināti uz Mellužiem. Pirmo reizi mūžā sēdēšu pie taustiņiem kā pianists - grupas vadītājs, un tēlošu, ka visiem mūziķiem no manis ļoti bail. Bet patiesībā bail ir man… Jo būs tas gods spēlēt ar latvju izcilākajiem mūziķiem. 

Tā kā redziet - dzīve rit un Dievs smaida… Kā teicis Marks Tvens : "Ziņas par manu nāvi ir stipri pārspīlētas…"

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Valentīndienā fonda "ziedot.lv" vietnē tika publicēts lūgums atbalstīt aktiera ārstēšanos Vācijā. Mārtiņš ir zaudējis balsi, un ārsti bija lēmuši, ka varētu palīdzēt ārstēšana Vācijas klīnikā, kur viena procedūra izmaksā līdz 10 000 eiro. Šim nolūkam tika saziedoti vairāk nekā 50 000 eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu